Hollywood 9. januar 2018

"13 Reasons Why"-skuespiller anholdt for at stjæle fra gamle damer

Skuespilleren Bryan Box, der var med i første sæson af "13 Reasons Why", er blevet anholdt, efter han har stjålet fra flere ældre damer
Foto: All Over

"13 Reasons Why"-skuespilleren Bryan Box er blevet anholdt af politiet i San Francisco.

Han er blevet sigtet for i ni tilfælde at have stjålet fra ældre mennesker, som han tidligere har været ansat til at passe på.

Det skriver San Fransisco Chronicle.

Den 23-årige skuespiller var med i flere afsnit af første sæson af "13 Reasons Why", hvor han spillede rollen som James Garrison. 

Før han scorede rollen i Netflix-hitserien, var han dog ansat som plejer for flere pensionister i San Fransisco, og det er de pensionister, som Bryan Box nu har været på rov hos.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan ser Bryan Box' mugshot ud. (Foto: Tiburon Police Department)

Han har nemlig været på runde hos flere af pensionisterne, hvor han passioneret har fortalt dem om sin nye karriere som skuespiller. Samtidig valgte han så lige at stjæle fra dem, når de tillidsfuldt lukkede ham ind i deres hjem.

Det er blandt andet smykker, computere, checkhæfter og personlige papirer, som Bryan Box har stjålet. I et tilfælde har han stjålet ting til en værdi af 300.000 kroner.

Det er planen, at Bryan Box skal møde i retten den 16. januar. 

"13 Reasons Why" vender tilbage i år

Hvorvidt Bryan Box også er at finde i "13 Reasons Why", når den vender tilbage senere på året, vides endnu ikke.

Sæson to af den ultrapopulære serie blev færdigindspillet kort før jul

Både Dylan Minnette, der spiller Clay Jensen, og Kathrine Langford, der spiller Hannah Baker, er at finde på rollelisten, når serien vender tilbage til Netflix.

Streaminggiganten har endnu ikke afsløret, hvornår vi kan forvente at se den nye sæson af "13 Reasons Why". 

Sådan bliver sæson to af "13 Reasons Why"

Netflix var sidste år ude og fortælle, hvordan den nye sæson af "13 Reasons Why" kommer til at blive

De havde seks punkter om den nye sæson, de kunne fortælle om. 

1. Vi kommer til at se Hannahs historie fra andre personers perspektiv. I sæson 1 så vi stort set kun historien fra Hannahs og Clays perspektiv.   2. Jessicas historie kommer til at fortsætte. Vi kommer til at se hende prøve at vende tilbage til et normalt liv.    3. Der kommer til at være en fortæller. Det kommer IKKE til at være Hannah.   4. Der kommer ikke til at være flere bånd.    5. Sæsonen vil undersøge, hvordan vi opdrager drenge fra at være drenge til at være mænd, og hvordan vi behandler piger og kvinder i vores samfund.    6. Bryce kommer til at stå til ansvar for sine handlinger. 

Derfor er Hannah med i sæson 2

Hvis du har set "13 reasons why", så ved du også, hvordan Hannah Baker endte sine dage, og så skulle man umiddelbart tro, at hendes historie var afsluttet. 

Men det er den langt fra, det fortalte en af seriens producere sidste år, og derfor får vi Hannah Baker at se igen, når den populære Netflix-serie vender tilbage i år.

- Hvad jeg kan sige er, at et af de spørgsmål jeg får er: "Hvordan kan der være en sæson to, når historien er afsluttet?", fortalte seriens producer Brian Yorkey ved et Netflix-event sidste sommer.

- Jeg er altid sådan: "Hvilken historie er afsluttet?". Hannah fortalte sin version af historien, men der er mindst 12 personer, der har en anden version af historien, som vi ikke har hørt endnu. Så jeg tænker, at der er meget mere Hannahs historie at fortælle, sagde Brian Yorkey

Du kan se flere forbryderbilleder af kendte i galleriet herunder

Se de kendtes "mugshots"

 

Sponsoreret indhold