Hollywood12. december 2017

Sæson 2 af "13 Reasons Why" er færdigindspillet

Den populære Netflix-serie "13 Reasons Why" vender tilbage i det nye år med sæson to
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3525784.jpg
 Foto: All Over

Er du fan af Netflix-serien "13 Reasons Why", så er der godt nyt.

Den nye sæson af serien er nemlig færdigindspillet, og vi er dermed et skridt nærmere en premieredato.

Af sæson to nu er færdigindspillet, det bekræfter Selena Gomez, der er producer på serien, på Instagram.

- Til hver eneste person på det her projekt, tak fordi i kom tilbage. Af både gode og dårlige, så har vi sat os for at have den svære samtale. At fortælle den historie, der kan starte ændringerne, skriver Selena Gomez til et billede fra afslutningsfesten på optagelserne til den nye sæson.

Artiklen fortsætter efter billedet

Også Kathrine Langford, der spiller Hannah, bekræfter, at serien er færdigindspillet.

- Sæson 2 af "13 Reasons Why" er officielt færdigindspillet. Den kommer ud til næste år, skriver hun på Twitter.

Kathrine Langford kan i disse dage også glæde sig over, at hun er blevet nomineret til en Golden Globe for sin rolle som Hannah Baker.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Sådan bliver sæson to af "13 Reasons Why"

Netflix var tidligere i år ude og fortælle, hvordan den nye sæson af "13 Reasons Why" kommer til at blive.

De havde seks punkter om den nye sæson, de kunne fortælle om.

1. Vi kommer til at se Hannahs historie fra andre personers perspektiv. I sæson 1 så vi stort set kun historien fra Hannahs og Clays perspektiv. 2. Jessicas historie kommer til at fortsætte. Vi kommer til at se hende prøve at vende tilbage til et normalt liv. 3. Der kommer til at være en fortæller. Det kommer IKKE til at være Hannah. 4. Der kommer ikke til at være flere bånd. 5. Sæsonen vil undersøge, hvordan vi opdrager drenge fra at være drenge til at være mænd, og hvordan vi behandler piger og kvinder i vores samfund. 6. Bryce kommer til at stå til ansvar for sine handlinger.

Derfor er Hannah med i sæson 2

Hvis du har set "13 reasons why", så ved du også, hvordan Hannah Baker endte sine dage, og så skulle man umiddelbart tro, at hendes historie var afsluttet.

Men det er den langt fra, det fortalte en af seriens producere tidligere på året, og derfor får vi Hannah Baker at se igen, når den populære Netflix-serie vender tilbage til næste år.

- Hvad jeg kan sige er, at et af de spørgsmål jeg får er: "Hvordan kan der være en sæson to, når historien er afsluttet?", fortalte seriens producer Brian Yorkey ved et Netflix-event tidligere på året.

- Jeg er altid sådan: "Hvilken historie er afsluttet?". Hannah fortalte sin version af historien, men der er mindst 12 personer, der har en anden version af historien, som vi ikke har hørt endnu. Så jeg tænker, at der er meget mere Hannahs historie at fortælle, sagde Brian Yorkey.

Du kan se flere billeder fra "13 Reasons Why" i galleriet herunder

13 reasons why

Sponsoreret indhold