Hollywood15. januar 2017

Galleri: 10 uhyggelige barnestjerner – dengang og nu

SE og HØR har samlet et stort galleri med billeder, der viser, hvordan de 10 uhyggeligste barnestjerner ser ud i dag. Bare rolig – de er slet ikke så skræmmende nu...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gyser_front.jpg
 (Foto: All Over)

Hvem husker ikke den lille forgrædte og forskræmte Cole, der havde det med at udbryde 'I see dead people'?

Og hvem kan nogensinde glemme scenerne, hvor lille Danny hjuler rundt på sin trehjulede cykel på det forladte hotel, mens han hvisker "Redrum, redrum, redrum"?

Sagt med andre ord er der flere gyser-film, som til evig tid vil kunne give os gåsehud og mareridt, hvis vi kommer til at tænke lidt for meget på dem, inden vi går til ro.

Og der er særlig én grund til, at disse gyser-hit fra 1970'erne, 1980'erne, 1990'erne og 2000'erne er SÅ uhyggelige: Hovedrollen blev nemlig spillet af et barn, der i den grad formåede at skræmme livet af os. Giiiiissssp!

Dog er der al mulig grund til at ånde lettet op, hvis du er én af dem, der stadig har mareridt over de uhyggelige børn fra gyserfilmene…

… For ikke nok med, at det bare er en film, og at børnene fra dine værste mareridt slet ikke findes i virkeligheden…. De uhyggelige hovedpersoner er også gået hen og blevet voksne og langt mindre uhyggelige den dag i dag. Pyyyhhaaaaa.

SE og HØR har her samlet et lille galleri med nogle af tidens største gyserfilm og hovedpersonerne. Du kan blandt andre møde de 'dejlige og skønne' børn fra 'Den Sjette Sans', 'The Omen', 'Exorcisten', 'The Good Son', 'Ondskabens Kirkegård'.

God fornøjelse!

De 10 uhyggeligste barnestjerner – dengang og nu

Sponsoreret indhold