Det frække26. februar 2018

UHA! Det kan der ske med din mis, hvis du ikke har sex nok

Her er endnu en grund til at få rigeligt sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/farlig_sex_4.jpg

Hvor skal man egentlig starte? Sex er så sundt, at det næsten er alt for meget. Det er godt for blodtrykket, selvtilliden og immunforsvaret. Det nedsætter risikoen for testikelkræft, og det forebygger hjerte/kar-sygdomme. Det får dig til at se yngre ud, det forlænger dit liv, og så forbrænder det kalorier.

Denne lille sag fra Sevencreations holder dig i gang ;-) (sponsoreret link)

Men omvendt er det ikke optimalt ikke at få sex. For ikke nok med, at du skal lide afsavn - det kan i værste fald være med til at give dig vaginal atrofi – hvis altså du er en kvinde.

Ifølge avisen Daily Star, så kan sygdommen heldigvis kureres, men grundlæggende handler det om, at dine skedevægge kan blive for tynde, hvis de ikke bruges nok.

SENSILUBE ER PERFEKT MOD TØRHED (sponsoreret link)

Lidelsen kan ramme kvinder i alle aldre, men særligt kvinder omkring overgangsalderen er udsatte.

Det er kroppens faldende produktion af østrogen, der er skyld i, at skedevæggene ændrer sig.

Sex – med eller uden partner - øger blodtilførslen og gør skedevæggene mere elastiske. Dermed er også orgasmer særligt gavnlige i forhold til at forebygge lidelsen.

Men ikke kun maglende sex er medvirkende til vaginal atrofi. Også rygning og ikke-vaginale fødsler er medvirkende faktorer.

Og så er der endnu en bonus, siger Dr. Nicole Prause til Daily Star. Hun har et laboratorium, hvor hun har undersøgt de kognitive effekter af sex.

- Jævnlig seksuel aktivitet er blevet forbundet med bedre neuropsykologiske prøver – særligt evnerne til at huske og nævne sekvenser af numre. Det antyder, at seksuel aktivitet har potentialet til at forbedre eller bevare vores kognitive funktioner, lyder det fra lægen, der også fortæller, at det afhjælper stress og giver en større følelse af tilfredshed og meningsfuldhed.

Her er symptomerne på vaginal atrofi

1. Tørhed
2. Svien når du tisser Burning sensation, particularly when you wee
3. Udflåd
4. Kløe
5. Følelsen af at skulle tisse hele tiden
6. Urinrørsbetændelse
7. Inkontinens
8. Lettere bløden efter sex

Sponsoreret indhold