Det frække 2. maj 2016

Se hvad din vagina siger om dit sexliv

Alle kvinder er forskellige forneden. Men visse træk afslører noget om dit sexliv
Foto: All Over

Det kræver ikke meget mere end en tur i svømmehallen eller omklædningen i fitnesscenteret for at konstatere, at alle kvinder ser forskellige ud forneden.

Men der er faktisk en række træk ved kvinders kønsdele, som eksempelvis viser noget om en kvindes evne til at få skedeorgasme. Dem kan du få i massevis her.

For man kan kæmpe nok så meget med både det ene og det andet. Men nogle gange må man bare erkende, at man er født med en særlig krop og så lære at nyde den med de fordele og ulemper, den nu giver.

Ny forskning viser således, at kvinder, hvor urinrørssåbning og klitoris er tæt på hinanden, har større chance for at opnå orgasme under sex uden ekstra stimulation.

Får du ikke skedeorgasmer – fortvivl ej. Du kan også gå efter en fræk g-punktsorgasme.

Og de kvinder, der har præcis 2,5 centimeter, har således størst chance for at opnå de eftertragtede vaginalorgasmer.

Det fortæller Elisabeth Lloyd fra Kinsey Institute til avisen Daily Star.

- Der er så tydelig en sammenhæng, at hvis du viser os en kvinde, der har en afstand på tre centimeter, spå kan vi meget tydeligt forudsige, at hun ikke vil få orgasme ved et normalt samleje.

- Kvinder kan nemt foretage denne måling selv eller sammen med deres partner for at hjælpe med at forklare deres egne seksuelle oplevelser.

Det betyder samtidig, at penisstørrelse eller mandens præstation ikke er afgørende i denne retning.

- Andre faktorer kan måske have en effect, men det handler i virkeligheden om den anatomiske længde, siger Elisabeth Lloyd.

Og graviditet kan også påvirke evnen til skedeorgasmer. For når en baby dannes i livmoderen, vil klitoris blive skubbet op og væk fra skeden. Og jo længere væk den kommer, jo sværere vil kvinden have ved at komme under penetrering alene.

Vil du have endnu bedre orgasmer, så klik her

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold