Det frække5. juli 2016

Vaginal mapping - få kortlagt din mis

Vil du lære dit underliv bedre at kende?
Af af
Blomst
 Skrevet af: Nina Søs Vinther Foto: Shutterstock

Fra Tidens Kvinder

Hvor godt kender du dig selv – mellem benene?

Diana D´light fra TantraZone i København har udviklet en metode til kvinder, der gerne vil lære deres underliv bedre at kende. Tidens Kvinders udsendte prøvede en vaginal mapping.

Om behandlingen Vaginal mapping

Flere kvinder kender til følelsesmæssige og traumatisk krænkende oplevelser i relation til sex. Oplevelser, der kan føre til blokeringer og sammentrækninger i energien i skeden. Det kan være årsag til følelsesløshed eller for følsomme områder i kroppen, som påvirker dit selvværd, sexlysten og din livskraft mere overordnet. Vaginal mapping er en ny behandlingsform, der via samtale, akupressur og let massageteknik gør det muligt at “kortlægge” vagina og forløse blokeringer.

Brug denne lækre Magic Wand og fornøj dit underliv

Vaginal mapping kan hjælpe dig med at blive fri for spændinger og skabe nyt liv i områder med manglende følelse. Intentionen er at gøre klienten klogere på sit underliv og udvide både nydelses- og følelsespotentialet. En behandling tager 2 timer og koster 1.400 kr. Læs mere om Vaginal Mapping på TantraZone.

Min seance hos Diana var en øjenåbner på mange måder. Jeg ved nu bedre, hvad jeg skal arbejde videre med. Jeg kan kun anbefale, at man giver sig selv denne gave.
Lisa, 47 år

En personlig oplevelse af vaginal mapping

Det virker måske mærkelig, at en voksen kvinde, der har haft adskillige sexpartnere og født børn og ikke mindst skrevet om seksualitet i årevis, ikke kender sin egen vagina særlig godt. Men sådan er det fat, og måske derfor fængede det mig sådan, da jeg hørte om den nye behandling, vaginal mapping. Vaginal mapping går, som navnet antyder, ud på, at “kortlægge” kvindens indre. Behandlingen er i familie med vaginal akupressur, altså intim zoneterapi. Behandleren giver klienten chance for at opleve, hvor stor hendes sensitivitet er de forskellige steder.

Har du nogensinde prøvet et vibratoræg?

Diana D’light, der har udviklet behandlingen, tror samtidig, at kroppen husker. Derfor er Vaginal Mapping også en måde at komme i kontakt med følelser og oplevelser, der har lejret sig rundt omkring indeni.

Lyt til yoni

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/vaginal-mapping.png
 Skrevet af: Anne Nielsen - Foto: Shutterstock, TantraZone

Diana D'Light

For Diana er det en passion at arbejde med kvinder på denne måde. Jeg bemærker den entusiasme, hun taler om arbejdet med, og hun siger:

– Jeg har arbejdet med mennesker og massage i mange år, men dette her er så langt det mest meningsgivende, jeg kan forestille mig. Ikke to kvinder er ens, og det er en fantastisk oplevelse at se kvinder skabe kontakt mellem deres yoni og deres hjerte.

Det kan godt være, jeg er en lille smule fremmedgjort over for mine kønsdele, men det er Diana ikke. Da hun taler om, at vi skal lytte til, hvad “hun” (min vagina) siger, er der lige et brøkdel af et sekund, hvor jeg studser. Jeg kalder ikke engang hunde for “han” og “hun”, og det virker lidt vildt at give min vagina sin egen personlighed på den måde. Men på en eller anden måde passer det meget fint ind her. Vi taler længe om, hvad jeg forventer mig, og hun spørger efter min yonis historie.

Igennem lidt af hvert

Og da jeg først begynder at remse op, hvad jeg har gennemgået rent vaginalt, synes det af en del: Kirurgiske indgreb, celleforandringer, graviditet uden for livmoderen og ikke så lidt andet. Og dertil kommer alle de gange, hvor jeg har ladet mig “bestige” af mænd, før jeg var klar. Jeg fortæller af et ærligt hjerte og ser alvoren i Dianas ansigt, og det går op for mig, at jeg jo nok er her med god grund. Der er noget inde i mig, der skal heales, og jeg ved ikke selv hvordan.

I det tilstødende lokale er en briks klar til mig med varmepuder og bløde lagner. Her er dejlig lunt. Jeg bliver pakket ind i tæpper og skal ligge på ryggen, så Diana kan komme til mine ædlere dele, og til det formål stiller hun to stole med polstrede rygge – og bløde klude over stoleryggene – ved briksens ende. Her kan jeg lægge benene ud over, og stolene justeres, til jeg ligger mageligt. Diana står for fodenden, og jeg føler mig eksponeret, men ikke utryg. Hun tager gummihandsker på og starter forsigtigt med at lægge en hånd på mit venusbjerg, og tager kontakt til området, som hun siger.

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/vaginal-mapping-tantrazone.png
 Skrevet af: Anne Nielsen - Foto: Shutterstock, TantraZone

Flashback

Det er dejligt, og jeg synker ind i mig selv, ind i min krop. Så begynder selve undersøgelsen. Hun trykker på et felt, og jeg skal gætte og fortælle, “hvor vi er”. Første punkt føler jeg ikke ret tydeligt, og jeg aner ikke, om det er rigtigt, da jeg siger:

– Måske kl. 7? Jeg gætter et par gange mere uden at få bingo.
– Min finger er på kl. 3, lyder det.

Jeg bliver forvirret og overrasket. Hvordan kan jeg tage så meget fejl? Jeg bliver flov over at kende min krop så lidt, at jeg ikke engang kan sige, hvor jeg bliver trykket. Men i det samme vælter billeder frem. Jeg tænker på at have gymnastik i skolen, husker følelser, der slet ikke hører til nu. Det er fortid, fra da jeg var en ung pige. Jeg mærker noget ensomhed, tristhed, fornemmelsen af at have en helt anden krop. Det er som flash backs, men mere som fornemmelser og løsrevne ord end noget andet. På Dianas opfordring siger jeg ud i rummet, hvad jeg oplever. Imens holder Diana fingeren på stedet. På et tidspunkt slipper fornemmelserne mig, og hun går videre.

Vrede

Hun sætter nu fingeren på “kl. 6” – direkte nedad. Barnefødsler. Jeg kommer straks i kontakt med en følelse af vrede.

– Det føles som om, jeg skal skubbe dig ud, siger jeg tvivlende over min egen reaktion.
– Så skal du gøre det! er svaret.

Jeg prøver at afvise hende med skeden, presse hende ud, men det går ikke.
– Brug lyd, brug benene, hænder, opfordrer Diana.

Det kan jeg da ikke. Kan jeg det? Jeg er bange for at skade hende, men også fyldt af følelser, og så bakser jeg hende væk med benene og trækker knæene op, væk, mens nogle voldsomme, hæse hulk forlader min hals. Anede ikke, det var gemt derinde. Hun spørger kort efter, om vi skal prøve igen, for at give mig chancen for igen at sætte en grænse – en grænse, der måske aktiverer nogle gamle oplevelser i mig, fordi jeg engang, eller mange gange, ikke har sat den grænse. Men da hun igen rører kl. 6, er der slet ikke samme følelsesmæssige ladning på stedet for mig. Det har sluppet, og behandlingen kan gå videre.

Vaginal mapping har ændret meget for mig. For mig var oplevelsen positiv, men det var også en hård udrensning
Ellen, 29 år

Den indre verden

Jeg har lukkede øjne og er dybt inde i mig selv, samtidig med at jeg føler mig meget opmærksom. Det, der foregår, er ekstremt intimt, men føles ikke spor voldsomt eller grænseoverskidende. Rummet er fyldt med en fornemmelse af fortrolighed og omsorg, og jeg er i total tillid til processen og Diana. Hun har mødt så mange kvinder med alle slags kroppe og forskellige oplevelser i bagagen før mig, og jeg behøver jeg ikke være bange for at være eller gøre noget forkert.

På punktet kl. 11. sker der noget overraskende. Det vil sige, først kan jeg faktisk ikke mærke, at hun rører ved mig. Diana viser på mit ben, hvor hårdt hun trykker, og det er ret hårdt! Det føles trist at være i så lidt kontakt – men så mærker jeg noget. Det er Diana, der først fornemmer det, hun kommer endda med et lille udbrud. Jeg ligger totalt afslappet, men alligevel er der en masse aktivitet i området – som har det fået helt sit eget liv. Det er forbløffende, så meget der sker i min krop. Det er simpelthen som om, min vagina vågner. Det er meget dejligt og samtidig rørende. Hvorfor er det først nu, jeg oplever det?

[node:aller-related-content]

– Vores tid sammen er næsten gået, så jeg vælger ikke at gå dybere med den her spænding i denne omgang, da det tyder på, at det særlige sted kunne have godt af særlig opmærksomhed, siger hun. Jeg mærker, det er en god idé, og jeg er også meget mættet af indtryk allerede.

Køb elskovskugler her

Gennemsigtig

Vi afrunder seancen, og da jeg igen er påklædt, drikker vi en kop te i det tilstødende lokale og taler lidt. Jeg er helt mat. Føler mig 100 kilo tung og dybt forankret i min krop. Føler mig på én måde stærk og forbundet, men også totalt åben og sårbar. Da jeg forlader stedet kort efter, er det med et gavekort til endnu en behandling i lommen. Det her skal min veninde opleve. Det bliver den bedste gave, jeg nogensinde har givet. Dette her skal ALLE kvinder opleve. Og jeg vil selv tilbage. Det svære punkt, vi fandt, det skal ikke ignoreres. Jeg vil befri min krop for den spænding, så jeg kan være så levende som muligt, også dér.

Jeg går hen af gaden i indre København og føler mig næsten gennemsigtig. Jeg er glad for, jeg skal direkte hjem og ikke på arbejde. Kroppen husker i sandhed. Jeg er taknemmelig for alle de forbindelser, jeg har fået sluttet inde i mig selv – og overfor hende, der gør dette stykke pionérarbejde, som har gjort mig i stand til at opleve mit selv, mit køn og min kvindelighed på en ny måde.

Se videoen: Sådan foregår en tantra massage!

Sponsoreret indhold