Det frække4. november 2021

Trusse-tester søges

Lingeri-pusher tilbyder sexet tjans som undertøjstester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/clipboarda_1.jpg
 FOTO: pourmoi.co.uk/

Er du vild med sexet undertøj, har du mod på at hoppe i seks forskellige sæt og derpå skrive om dine oplevelser og samtidig tjene en tusse?

Her er sexshoppens frækkeste og bedst sælgende undertøj

Så kan du måske blive trussetester for det britiske lingeri-brand Pour Moi, som lige ny tilbyder tjansen.

Du skal dog også have en partner, der kan give sit syn på sagerne i jeres anmeldelser. Tilsammen modtager I op til 300 pund (cirka 2600 kr).

Er du interesseret, skal du til tasterne nu, for sidste dag for tilmelding er 5. november. Pour Moi vil nemlig have dine tests klar til julehandlen:

- Vi ved, at sexet undertøj er noget af det mest populære, man giver sin elskede til jul. Vi har brug for feedback på vores toppordukter, så vi kan finde ud af hvad der er bedst egnet til at ligge under juletræet, udtaler Pour Mois ejer Michael Thomson, der hævder, at de tidligere har haft stor succes med disse testere.

- De giver os værdifuld viden om, hvordan vores produkter bruges, fortsætter Thomson.

Hvilket kan få en almindelig dansk lingeri-entusiast til at tænke over, om englændere mon bruger undertøj på uatoriserede måder - trusserne på hovedet og bh'en mellem benene, eller på vrangen - eller på manden?

Om ikke andet kan du kan ansøge her: pourmoi.co.uk/xmas/lingerie/tester

Glæd ham med hofteholder og bundløse trusser

Reklame

Sidste år på denne tid fik sexinfo-siden sexpositions.online stor international opmærksomhed, da de søgte sexstillingstestere, som kunne tjene op til 25.000 kroner:

Ingen har siden hørt om resultatet af de stillingstests, hvilket kunne antyde, at det mest var et PR-stunt. Vi mistænker, at det også kan være tilfældet med trussertestertjansen.

Det samme er den årligt tilbagevendende sag fra Australien, hvor lingeri-firmaet Honey Birdette har held med at de støde de let anstødelige med lidt for sexede reklamer for undertøj.

Den slags giver opmærksomhed, hvilket glæder hele vejen rundt: Trussepusherne får gratis reklame og krænkelsesfetichisterne deres lyst tilfredsstillet, og vi andre kan svælge i vores forargelse over deres forargelse - og medierne får et alibi for at vise letpåklædte kvinder.

Husk årets julekalender, der gør hele december lidt frækkere

Sponsoreret indhold