Det frække22. oktober 2020

På udkig efter ny stilling? Så bliv sexstillingstester

Nu kan du tjene 25.000 at dyrke sex med din partner - men ikke alle kan ansøge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uigphotos056253.jpg
 FOTO: MEGA

Shops, der pusher dildoer og onanirør, søger med jævne mellemrum efter mænd og kvinder, som mod symbolsk betaling vil teste deres produkter.

Der er dog lidt flere penge i udsigt og et måske endnu sjovere arbejde, hvis du og din partner får stillingen som sexstillingstestere: 25.000 kroner.

Alder

Det er sexpositions.online, der har fået den fikse ide, der - vi gætter blot - nok er udtænkt i marketingafdelingen.

Hvis stillingen skal blive din og din partners, er jeres alder afgørende: I skal nemlig være over 60, være i stand til og villig til at afprøve forskellige stillinger af varierende sværhedsgrad henover et par måneder, samt aflægge rapport på engelsk.

Og bare rolig - I bliver ikke sat til at afprøve ting, der bryder jeres grænser, idet der tages højde for jeres præferencer.

Lige nu kan du spare 65 procent på sexlegetøj her

Tegninger

Bliver I udvalgt, får I tilsendt materiale med tegninger og beskrivelser af stillingerne, typisk en ny om ugen, henover otte uger.

Efter hver uge skal I så skrive, hvordan stillingen fungerede for jer: Sværhedsgrad, hvor dejlig den føles, hvor bekvem og tryg den er og så videre.

Efter de otte uger skal I så anbefale de stillinger, som I mener bør indgå i platformens program for Veteraner, som er deres betegnelse for seniorer.

Husk glidecreme - virker for både unge og ældre

Formålet med halløjet - altså udover at sexpositions.online kommer i alverdens medier - er at booste ældres sexliv. Ved at få feedback fra stillingstesterne håber platformen at kunne udarbejde bedre sexguides til seniorer.

Seniorer kan have andre seksuelle udfordringer end yngre: Alt fra mindre lyst, tørre slimhinder og manglende erektion til diverse andre skavanker som ryg- og hoftesmerter, gigt og mindre smidighed og styrke.

Du kan søge stillingen på sexpositions.online/over-60-get-paid

Sponsoreret indhold