Det frække22. januar 2018

Trump med i soveværelset hos de rigtigt kinky

Men det er næppe, som du tror ...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bdsm.jpg
 Foto: All Over

Hvis ellers vi ser bort fra, at han er indehaver af verdens mest magtfulde job, og at det i sig selv kan virke opstemmende på visse kvinder, så er præsidenten for Amerikas Forenede Stater næppe øverst på listen over mænd, de helst ville knalde. I hvert fald ikke så længe han hedder Donald Trump.

Men alligevel er han flyttet ind i soveværelset hos en række folk med ekstra frække lyster.

Dog ikke som du tror. For Donald Trump er ikke en våd fantasi, men derimod en sikkerhed for, at tingene ikke går for vidt.

I kølvandet på bøgerne og filmene 'Fifty Shades of Grey' er det blevet langt mere almindeligt at eksperimentere med BDSM, og deriblandt brug af alt fra blindfolds til piske, kyskhedsbælter og håndjern (sponsorerede links).

Og som alle, der har leget med disse ting vil vide, er det en god ide at aftale et sikkerhedsord, så man sikrer sig, at det ikke kører af sporet. Et ord man kan bruge i stedet for 'nej', så partneren ved, at nu vil den anden ikke være med mere.

Her er det så, at gode gamle Donald Trump kommer ind i billedet.

For ifølge den amerikanske sexlegetøjsvirksomhed Lovehoney, er hans navn topper listen over berømte sikkerhedsord, der også tæller både Justin Bieber og Superman.

Ellers var ord som 'Ananas', 'banan', 'appelsin' og 'fersken' også meget brugt.

Lovehoneys topliste over kendte mennesker brugt som sikkerhedsord

1. Donald Trump

2. Justin Bieber

3. Superman

4. Betty Boop

5. Tinkerbell (Klokkeblomst)

Sponsoreret indhold