Det frække2. september 2016

Sådan binder du din partner

Tag en ven, der trænger til at blive bundet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bondageny.jpg
 Foto: All Over

Bondage er blevet utroligt populært i de danske soveværelser – især efter Fifty Shades of Grey-bølgen. Bondage handler om at binde, men hvordan? Man kan binde med reb eller fiksere med håndjern eller man kan gøre begge dele ved hjælp af hogtying.

Hogtie er ikke en genstand. Hogtie er en metode at binde på. Direkte oversat betyder hogtie at svinebinde. Men hvad er det egentlig at hogtie eller at være hogtied.

I videoen herunder fortæller Bitten fra Sexshop.dk, hvordan man hogtier og viser også nogle ”værktøjer”, hvormed det bliver nemmere og behageligere at hogtie og være hotgied. Efter videoen kan du læse mere om, hvad hogtying egentlig er, og hvordan du – eller din partner – gør.

Se med her, hvordan du binder din partner i soveværelset ved at hogtie ham

Til kvæg og svin

Oprindeligt var det kun dyr – kvæg og svin – der blev hogtied/svinebundet. Det blev de, når man skulle forhindre dem i at stikke af, f.eks. når kvæget skulle brændemærkes. Tre-fire ben blev bundet sammen med reb. Så lå den dér og kunne ikke andet!

Metoden bliver også brugt af indbrudstyve for at passivisere deres offer, mens de stjæler, hvad der er at stjæle. Eller som tortur.

Hogtie din kæreste

Lad os sige det med det samme. Der skal smidighed til, hvis din kæreste skal hogties på den rigtige måde.

Skal det være helt autentisk, skal du bruge reb. Han skal ligge på maven. Hænder – og evt. albuer – og fødder bindes sammen. Herefter bindes ankler og håndled – eller albuer – sammen så tæt på hinanden som muligt på ryggen, og hvis det skal være helt korrekt, skal der også en løkke om halsen, som forbindes til hænder og fødder – nogle bruger i stedet eller som supplement en gag eller at fæstne til håret i stedet for rundt om halsen.

[node:aller-related-content]

Kroppen skal stå som en flitsbue. Men helt så ondskabsfuld behøver du jo ikke at være.

Det nemmeste er selvfølgelig at gøre brug af nogle af de sæt, som Bitten præsenterer i videoen, og det er også en blid måde at starte op på.

Alt muligt andet grej kan jo tilføjes efter lyst.

Hold øje

Hold altid øje med din kæreste, da stillingen kan give åndedrætsbesvær og/eller kramper. Hvis det sker, bør du løsne båndene øjeblikkeligt.

Jeg vil bindes

Er det dig, som brænder for at blive bundet, er reglerne selvfølgelig de samme. Vis ham artiklen. Det skal nok få ham til at fare i knapperne og bestille, hvad der skal til for at opfylde dine drømme.

Sponsoreret indhold