Det frække1. marts 2017

Fifty Shades gør kvinder utro

De vil rette op på deres elendige sexliv derhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fifty_shades-saet_2.jpg
 Foto: All Over

’Fifty Shades’-serien har for længst gået sin sejrsgang over hele den vestlige verden. Rigtig mange kvinder finder nemlig historien om den dominante milliardær, der oplærer en ung kvinde i seksuallivets mere mærke afkroge, særdeles pirrende.

Ikke mindst fordi en frygtelig masse af disse kvinder befinder sig i røvsyge ægteskaber med en omgang femminutters pligt-missionær med deres kvabsede DJØF-mand om lørdagen, når ungerne er lagt i seng.

Derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at bøgerne og filmene har været med at til øge antallet af kvindelige sidespring. Således skete der i ugen efter premieren på den seneste film i rækken om Christian Grey og Anastasia Steele en stigning på 33 procent i antallet af kvindelige medlemmer af sitet IllicitEncounters.com, der er det største datingsite for utroskab på de britiske øer.

Køb det lækreste Fifty Shades-legetøj her

Den travleste dag på måneden var da også dagen efter premieren.

Sitet oplevede da også en stigning i mandlige medlemmer på 9 procent i forhold til en normal uge.

85 procent af de kvinder, der meldte sig til for at få en affære, angav, at filmen understregede, hvor elendigt deres sexliv var. De følte ikke, at deres mænd ikke længere gav dem nogen eventyr i soveværelset.

KÆMPE UDVALG: Find den helt rette vibrator

- Uanset om du er 19 eller 90, så er sex en stor del af ethvert sundt ægteskab. Det bliver ofte mindre med alderen, og mange accepterer det som normen, siger talsmand for Illicitencounters.com, Christian Grant, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- At holde tingene interessante og friske kan være svært, men åbenbart finder mange kvinder ud af, at det ikke behøver at være sådan.

- Hvis deres mand ikke længere har lyst til intimitet, så er alternativet at få en affære med en, der vil.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold