Weekenden er reddet - mange swingerklubber holder alligevel åbent

FOTO: MEGA

Der har hersket en del forvirring omkring Danmarks swingerklubber, efter regeringen i fredags kom med nye coronarestriktioner.

Først lød meldingen på swingerguiden.dk, at de ville lukke i fire uger, fordi det ville være for bøvlet med de forsamlingsforbud på 10 og mundbind og hvad har vi.

Men i løbet af mandagen begyndte flere klubber, herunder swingergaarden.dk på Vestsjælland og Swingland i Ishøj, der har været i kontakt med det lokale politi, at melde, at de alligevel vil åbne dørene for medlemmerne.

For det viser sig, at forsamlingsforbudet på ti kun gælder antallet i grupper og ikke det samlede antale gæster i klubben. Og derudover gælder reglerne for mundbind på samme måde som i fitnesscentre: Altså på med det ved ankomst og afgang, og ikke under og mellem de enkelte maskiner og øvelser... 

Her tirsdag morgen forlyder det, at i weekenden igen er der fuld knald kedlerne i mange af landets swingerklubber.

Spar 65 procent på frækt legetøj her

Forvirring

Tucan Club ved Kolding var af de klubber, der hurtigt oplyste, at de ville holde lukket fire uge frem efter de seneste coronarestriktioner. Mandag morgen udtalte ejeren Torben Nielsen følgende:

  • - Vi må ikke have en gangbang på mere end ti i et rum, eller mere end ti samlet i et område af baren. Men vi og næsten alle andre klubber landet synes, at det er det rigtige signal at sende og har derfor besluttet at lukke. Nu ser vi, hvordan tallene udvikler sig de nærmeste uger og håber, at vi snart igen kan tage imod gæster, lød det fra Nielsen, der mistede cirka en million i omsætning, da de skulle lukke i foråret.

  • - Den tid brugte vi så blandt andet på at ombygge vores udendørsområde med kæmpe varmtvandsbassin og shelter. Og siden vi åbnede igen i juli, har vi haft fuld knald på.

Men her tirsdag morgen har Nielsen, i lighed med fx Swingland i Ishøj, besluttet at åbne i weekenden.

Alvorligt

Klubben har taget corona meget alvorligt:

  • - Alle gæster har fået taget deres temperatur, før de kom ind. Ingen har så haft feber, og det er jo heller ikke 100 procent coronasikkert. Vi havde da også et tilfælde, hvor en person efter et besøg blev testet positiv. Det blev straks meldt ud alle, der var til stede den aften, og det viste sig, at to personer, som vedkommende havde været i tæt kontakt med, også var smittede. Vores medlemmer har været glade for, at vi har taget det så alvorligt.

Husk årets frækkeste julekalender på sinful.dk

Lukket

Allan Zeuthen, der står bag de mest succesfulde klubber i København, City Swingers 1 og 2 (tidligere XXDark), fortæller, at han holder lukket i mindst en uge:

  • - Det er svært for alle at hitte rede i, hvad der sker. Jeg misunder ikke politiet og andre, der skal administrere og håndhæve det her. Men i det store billede burde de fire-fem mennesker i Danmark, der lever af deres klubber, bare lukke og få fuld kompensation. Det bør ikke være så kompliceret at få styr på, siger Zeuthen.

Redaktionen anbefaler, at man kontakter sin swingerklub eller tjekker hjemmesiden for åbningstider.

Swingerguiden.dk oplyser, at de enkelte politikredse kan tolke retningslinjerne forskelligt, hvilket betyder, at klubberne er forvirrede i anden potens.

Find det bedste sexlegetøj til par her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close