Naboklager over swingerklub: Gæster kan overnatte i campingvogne

Der er gang i den hos Tucan Club ved Kolding. Men naboerne er ikke helt glade.

Der er gang i den hos Tucan Club ved Kolding. Men naboerne er ikke helt glade.

Foto: Ritzau/Scanpix/Palle Peter Skov

Den kendte swingerklub Tucan Night Club i Almind tæt på Kolding er populær.

Faktisk er den blevet så populær, at mange af klubbens gæster overnatter i swingerklubben. Eller måske er de nærmere for udmattet til at køre hjem.

Swingerklubbens ejere har stillet 20 campingvogne for at skabe de bedste forhold for de mange sexglade gæster.

Men campingvognene falder ikke i god jord på Møsvråvej. Her har en stribe naboer klaget til kommunen over campingvognene.

Det skriver JydskeVestkysten.

Kolding Kommune har nu truffet en afgørelse i sagen. I et notat fra kommunen lyder det, at alle 20 campingvogne skal væk

’Det er vurderet, at uanset hvor og hvordan campingvognene placeres, vil det fremstå som et stort udendørs oplag, der er i strid med de hensyn, der skal tages i områder udpeget som bevaringsværdigt landskab’, står der i notatet fra Kolding Kommunens By- og Udviklingsforvaltning ifølge JydskeVestkysten.

Den beslutning overrasker Mie Nielsen, der ejer Tucan Night Club.

- Vi har tidligere i forløbet forsøgt at få et møde sat op med borgmesteren, for vi vil gerne gøre det her til en politisk sag. Men så kom corona og nedlukningen, og vi kom aldrig længere, siger Mie Nielsen til JydskeVestkysten.

Ifølge JydskeVestkysten er swingerklubben meget populær. Faktisk kommer der gæster fra udlandet til den store klub for at hygge sig med andre ligesindede.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Mie Nielsen og Tucan Night Club.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close