Fræk blogger: Top 6 sindssyge tilbud jeg har fået fra mænd

Foto: Shutterstock

Af blogger Miss Curious hos Missgrey.dk

Her beretter den kvindelige sexblogger, Miss Curious om de mærkeligste tilbud, hun har modtaget af forskellige mænd.

Lige nu - 2 stykker legetøj for 300 kroner (sponsoreret link)

6 frække tilbud fra forskellige mænd

1. En tidligere bolleven

Navnet Miss Curious kommer sig af, at jeg har et meget åbent sind og har haft seksuelle eventyr derefter. Men at have en trekant med en tidligere bolleven og hans nye kæreste… ville simpelthen være for mærkeligt. Selv for mig. Han blinkede overhovedet ikke, da jeg mødte ham i byen, pegede på sin kæreste og inviterede mig med i dobbeltsengen. Tak, men nej tak!

Læs også: Erotiske sexnoveller hos Missgrey.dk

2. Ham den gifte

Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er med mig, der skriger trekant med optagede mænd og deres påhæng. Men sidste år havde jeg et one-night-stand med en gift mand. Til mit forsvar vidste jeg ikke, at han var gift før dagen efter, hvor han fortalte mig det, som var det ingenting. De levede så i et åbent forhold, men stadigvæk! Nogle dage efter vores møde, kontaktede han mig via Messenger og inviterede mig til en trekant med ham og konen. Læs hele historien her.

3. Toilet-slave

Jeg havde lige oprettet min første dating-profil nogensinde, efter et afsluttet forhold, der begyndte tidligt i mine teenageår. Jeg var nær blevet skræmt væk af en meget fantasifuld herre, som sendte en lang beskrivelse af hans fantasi og hvordan jeg kunne opfylde den. Hans drøm var at finde en domina, som skulle ydmyge ham ved at bruge ham som toilet. Jeg beholder resten af detaljerne for mig selv. Tro mig det var nogle farverige detaljer, og jeg har ikke været den samme siden!

Se denne uges mest populære stykke sexlegetøj blandt kvinder (sponsoreret link)

4. Par søger pige, med et twist

Hvis du er bekendt med online-dating, ved du, at du bliver kontaktet af alle slags mennesker. Det overraskede mig, hvor mange par, der søgte en tredje kvinde til deres leg. En der især skilte sig ud, var et fetish-par, der begge tændte på lak, læder og masker. Et af deres krav var, at jeg skulle ryge cigaretter, imens at jeg gav manden et blowjob. Er det bare mig eller er det underligt specifikt?

5. Gang-bang

En anden henvendelse der virkelig skiller sig ud, kom fra en høflig og velskrivende mand. Han søgte en tøs som ham og hans fem forretningsforbindelser, kunne hygge sig med og bruge som de ville. Jeg halter og er øm bare ved tanken om SEKS MÆND OM EN KVINDE. Det blev et pænt nej tak herfra.

6. Tunge-fetish fyren

Jeg vidste ikke at dette var en ting? Men nogle fyre tænder åbenbart på store tunger. Han startede ud med at spørge, om jeg havde en stor tunge. Og han stoppede ikke ved mit forvirrede nej. Han spurgte mig nemlig, om jeg i det mindste ville sende ham et billede, så han selv kunne vurdere det. Han forslog også et møde, hvor han kunne undersøge min tunge nærmere…

Foruden disse filurlige henvendelser, er jeg blevet kontaktet af hanrejer, sugardaddies, massører der vil misbruge deres profession, fod-fetish fyr(e) og mange andre.

Læs også: Sådan kommer du i gang med bondage

Jeg håber, at de alle fandt hvad de søgte. Hvor er det smukt, at man kan bruge internettet til lige netop dette! For der er bare nogle ting, som du ikke kan afsløre til folk i virkeligheden. Medmindre dit mål er at få folk til at flygte. Vi har alle vores særheder og jeg har stor respekt for, at disse mænd turde at stå ved deres!

Tak fordi du læste med. Du er velkommen til at følge mig og de andre MissGrey piger på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close