Det frække31. maj 2018

Mænd i smarte biler er dårligere langtidspartnere

En undersøgelse blandt både mænd og kvinder viser, at begge køn betragter en mand med en smart bil som en dårligere langtidspartner, forsørger og far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smart_bil_mand.jpg
 Foto: All Over

Er han typen, der bruger lidt mere energi på sin bil end andre mænd? Har han lagt en formue for den? Er den udstyret med den største motor, og de mest skinnende fælge? Er den måske endda åben?

Så er han ikke den rette til et varigt forhold. Det er i hvert fald den gængse opfattelse, hvis resultatet af en ny universitetsundersøgelse står til troende.

For forskere fra amerikanske University of Buffalo konkluderede, at det havde klar betydning for kvinders vurdering af en mands kærestepotentiale, hvis han har behov for at vise sin smarte bil frem.

Kvindernes opfattelse er, at disse mænd virker mindre pålidelige og mere promiskuøse.

MAND - HAR DU EN LÆKKER BIL SÅ SE HER? ;-) (sponsoreret link)

I undersøgelsen spurgte man 375 studerende om, hvordan de ville rate mænd i forskellige situationer og således give dem point efter hans formodede interesse i et forhold, alt efter hvor tiltrækkende han ville være.

Man opstillede to fiktive mænd, der havde hvert sit budget. Og den ene blev altså udstyret med en smart bil med ny maling, større hjul og et stort stereoanlæg.

Helt kort pegede både de mandlige og de kvindelige studerende på, at manden med den smarte bil var mere interesserede i engangsknald og dermed ikke var attraktiv for dem, der søgt et fast forhold.

Omvendt blev manden, der ikke brugte en masse penge og energi på sin bil, vurderet som en bedre livspartner, forælder og forsørger.

Denne her er meget billigere og mere virksom end en ny lækker bil (sponsoreret link)

- Deltagerne udviste en intuitiv forventning om, at mænd der investerede i goder, som viser overdrevne udtryksmæssige egenskaber, har en reproduktiv strategi med en højere indsats i forhold til forplantningsfasen og større interesse i forhold til kortsigtede seksuelle forhold, såvel som mindre interesse i forældreskab og interesse for langvarige, romantiske forhold, siger Daniel Kruger, undersøgelsens chefforsker til den britiske avis The Independent.

Det underminerer dermed, at en mands umiddelbare udstilling af deres rigdom, ofte ikke vil være attraktiv for en kvinde, som på langt sigt ønsker en stabil partner, der er klar til at forsørge sit afkom.

Sponsoreret indhold