Det frække29. juni 2018

Tør du prøve ...?

Mange føler sig skræmt af at prøve en buttplug. Men det er der ingen grund til. Se her hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roev1.jpg
 Foto: All Over

Måske kan ordet buttplug virke lidt skræmmende på dig, men hvis du aldrig har prøvet anal stimulering før, har du hæsblæsende nydelsesoplevelser i vente.

Med en buttplug (Sponsoreret link) kan du opnå nydelse på et helt nyt niveau, og det gælder ikke kun for kvinder. For mænds vedkommende er prostatakirtlen nemlig en af de mest effektive stimuleringspunkter.

Derfor giver vi dig i samarbejde med Sinful.dk (Sponsoreret link) fem gode grunde til at prøve en buttplug.

5 gode grunde til at prøve en buttplug

1. Få den mest intense orgasme… nogensinde

En buttplug gør det muligt at stimulere flere nerveender, og det bidrager til mere eksplosive orgasmer.

Når du får en orgasme, trækker musklerne i bækkenet sig sammen, og det samme gør musklerne omkring din buttplug, hvilket får spasmerne til at føles endnu mere kraftfulde.

Derudover er dine sammentrækninger langt mere intense, når du har en plug i, hvilket får styrken og varigheden af dit klimaks til at være vildere.

2. Gør oralsex bedre

Uanset om du giver eller får oralsex, tager en buttplug oplevelsen til nye højder.

Hvis du giver, vil oplevelsen føles endnu mere sensuel og fræk, fordi du ved, at din partner er endnu mere sensitiv og modtagelig over for hver eneste berøring og slik.

Hvis du modtager, vil den ekstra stimulering af dine nerveender i anus, få din nydelse til at træde endnu kraftigere frem, og hvis du har svært ved at få orgasme, er der større chance for, at plug’en kan hjælpe dig til at nå klimaks.

Tilmed, er det en smule ”forbudt”, hvilket kun gør oplevelsen endnu mere intens.

3. Brug den til analt forspil

Hvis du går med en drøm om at prøve analsex med kæresten, kan en buttplug være et godt sted at starte.

De kommer i forskellige størrelser, så I kan arbejde jeres vej op og blive bekendt med følelsen og de nye nydelsessensationer, der hører med, inden I giver jer rigtig i kast med analsex.

4. Leg med udvendig og indvendig nydelse

Hvis du godt kan lide at blive spanket, pisket eller få anden form for ydre stimulering, vil det kun gøre oplevelsen så meget mere fræk og vild med en plug i.

Når du har en buttplug i, kan du nemlig få indre stimulering samtidig med ydre stimulering, som igen vil få hver klask bagi til at føles ekstra intenst.

5. Mere nydelse med vibrationer

Selvom en buttplug er fantastisk nydelsesfuld i sig selv, kan du gøre oplevelsen endnu mere fantastisk ved at tilføje nogle vibrationer.

B-Vibe (Sponsoreret link) er nogle af de bedste og mest sikre anal-produkter på markedet, der er ergonomisk designet, så de passer perfekt bagi.

Den amerikanske sexolog og sexekspert Alicia Sinclair har været med til at designe serien, og for hende er noget af det vigtigste, at sex er en sjov og positiv oplevelse.

B-Vibe serien byder både på en buttplug med indvendige roterende kugler for ekstra intens stimulation af anus, en med 3 kraftfulde motorer, der vil give dig de dejligste vibrationer nogensinde, og til sidst en god plug for begyndere med et utal af vibrationsmuligheder.

Og så kan fjernbetjeningen bruges på op til 9 meter, så den frække leg er ikke begrænset til soveværelset.

Find det store udvalg fra B-vibe lige her (Sponsoreret link).

Sponsoreret indhold