Det frække31. juli 2016

5 hurtige tips til analsex

Sådan kommer du i gang med det der analsex
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/analsex-lynguide.jpg
 Foto: iStockphoto, Sebastian Solo,

I mange år har analsex været noget af et tabubelagt emne, men heldigvis er det i dag noget mange dyrker, kan tale om og mange som der er nysgerrige efter at prøve.

Vi har tidligere besvaret nogle af de mest hyppige spørgsmål vi modtager omkring analsex, men hvis du gerne vil have en hurtig og overskuelig guide, så kan du læse med lige her!

> Tidens Kvinders buttplug guide: her er de bedste på markedet

1) Husk glidecreme

Som en altoverskyggende huskeregel, er det vigtigt at bruge rigeligt med smørelse. Brug altid masser af glidecreme, så der ikke er noget, der pludselig gør ondt. Vi råder på det kraftigste til at vælge en vandbaseret glidecreme for ikke at beskadige kondom, hvis du bruger det.

Køb glidecreme her

2) Opvarm musklen

Varm ringmusklen op ved forsigtigt at indføre en finger først. Dernæst kan du putte en ekstra op osv. Giv musklen tid til at udvide sig. Forsøg aldrig at penetrere for hårdt eller hurtigt.

[node:aller-related-content]

3) Begynderlegetøj

Efter du har brugt fingre, kan du erstatte fingrene med en buttplug eller en analdildo. Indfør den forsigtigt, og brug rigeligt med glidecreme. Eksperimenter lidt med de forskellige størrelser og former, det forskellige anallegetøj kommer i, for at finde ud af, hvad der passer bedst til jer.

Køb anallegetøj her

4) Analspray lindrer smerten

Hvis du er nervøs for, om det vil komme til at gøre ondt, når du skal have noget op i numsen, kan du købe en særlig spray, der har en afslappende effekt på ringmusklen, som varmer og bedøver let. Men brug aldrig for meget, så du ikke kan mærke noget, for så kan I komme til at gøre mere skade end gavn.

Køb billig analspray her

5) Analsex kræver tålmodighed

Når I skal til den endelige penetration – hvad enten det er ham, der skal op i dig, eller du f.eks. bruger en strap-on på ham – så giv det igen tid. Som regel rammer man et punkt, hvor ringmusklen gør lidt modstand, og det skal man lige over. Brug din vejrtrækning, og pres så forsigtigt på. Når du eller han er inde, kan I begynde at bevæge jer frem og tilbage i det tempo, der passer jer bedst.

Køb strap-on her

Sponsoreret indhold