Det frække6. marts 2018

Her er der ingen taber: Spil et frækt spil med kæresten

Det kan være både frækt og pirrende at kaste sig ud i et af de mange erotiske brætspil, som lægger op til alt fra intime nusserier til mere hotte øjeblikke med din partner - og så er det også godt for forholdet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.bf8a4r.jpg
 Foto: All Over Press

Skal dit forhold have et ekstra boost, så skal der altså ikke spilles Ludo eller lommebillard hjemme i sofaen. Vil du fyre op under din partner, kan det derimod være en idé at tænde op for stearinlysene og kaste jer ud i et erotisk brætspil.

Udvalget er bredt, så går du med tanker om at udforske dit parforhold på nye måder, så kan det være en god idé at spille igennem i selskab med den, du holder af. På hylderne med frække spil findes der både dem, som lægger op til romantik og kærlighed, men også dem i den lidt frækkere kategori.

At det er godt for forholdet at tage sig et frækt slag ind imellem, bekræfter klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann i indlægget “Par spil – Læs anmeldelser af 7 populære spil her” på hjemmesiden websexolog.dk.

Et af sexologens favoritspil hedder ‘Monogamy’ (sponsoreret link) og er en testvinder på hjemmesiden sinful.dk (sponsoreret link), som er eksperter i at tænde op under legen i soveværelset. Spillet er netop oversat til dansk og er både sjovt, frækt og udfordrende. ‘Monogamy’ lægger altså op til, at man oplever nye sider af hinanden gennem en fælles udlevelse af sensuelle og seksuelle fantasier.

- ‘Monogamy’ er et fedt spil! Logisk vil man, jo længere tid man spiller, blive mere og mere udfordret i kortenes opgaver – og nogle af dem er dampende frække (...), lyder det fra Maj Wismann i indlægget.

Foruden par-spillet ‘Monogamy’ er Maj Wismann også ellevild med for spillet ‘Erotic4Real’ (sponsoreret link).

- Jeg er nødt til at sige det igen, og jeg ved, at jeg har sagt det mange gange før, men Erotic4Real ER simpelthen (i min optik) det absolut bedste erotiske spil (sponsoreret link), der findes på det danske marked, skriver sexologen på sin hjemmeside og fortsætter:

- Jo længere man kommer i spillet, jo mere frække, dristige og vovede bliver kortene med erotiske opgaver.

Andre spil, som kan kategoriseres som ‘sex games’, og som sexologen er glad for, er de intime spil ‘I.O.U’ (sponsoreret link), og det mere dialogsøgende erotikspil ‘Dialogspillet’ (sponsoreret link).

Så ryd Ludopladen, og smæk i stedet et frækt spil på bordet. For der bliver straks dømt ren erotisk spillebule, hvad end man har været sammen i mange år, eller man er et i et nyt og spændstigt forhold.

Og så er spillene gode investeringer, for de kan snildt tages frem og bruges igen og igen og give nye frække oplevelser.

Du kan læse hele Maj Wismanns indlæg her.

Sponsoreret indhold