Det frække11. februar 2017

Quickie: Her får du guiden til FRÆKT lynsex

Nogle gange er der kun tid til et hurtigt knald. Få mest muligt ud af det
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/quickie-sex.jpg
 Foto: Shutterstock - Skrevet af Helle Hartz

Det er altid dejligt med et langt forspil, stearinlys og massage, men en gang imellem kan en omgang quickie lynsex være lige så lækkert og frækt. Tidens Kvinder giver dig her en mini-guide til, hvor og hvordan I kan udføre en quickie.

Kort om quickie sex

  • Man kan mere eller mindre lave en quickie over det hele, uanset tidspunkt og sted
  • Når det er en quickie holder det ikke at sige "jeg er træt" eller "ej ikke i aften"
  • Der skal ikke mere til end en quickie, til at holde gløden i live
  • Det er bare en quickie, ikke noget storslået romantisk ståhej - det er ligemeget om i husker at variere sexstillingerne osv. bare giv den gas!
  • Lav en balanceret variation af både quickies og længere romantiske stunder

Miniguide til quickie sex

Stående quickie sex

Sådan gør I: Placer dig foran din partner og bøj dig fremover og lad din partner trænge ind i dig bagfra. Det er muligt at gøre det med fronten vendt mod hinanden, men her kræver det, at i er nogenlunde lige høje.

Fordelen ved stående sex: Denne sexstilling er perfekt hvis i er on the go - f.eks. på vej hjem fra en bytur hvor i pludselig spotter en godt område.

Ulempen ved stående sex: I denne sexstilling har din partner mulighed for, at trænge dybt ind i dig, og det kan være ubehageligt hvis du ikke er helt varm fra start. Så læg stille og roligt ud.

> Se billedeguide med stående sexstillinger på Q.dk

Tænd ham med det samme med frækt lingeri

Quickie sex på bordet eller køleren af en bil

Sådan gør I: Du skal ligge halvvejs på bordet eller køleren af bilen med ben og numse udover kanten. Det kan gøre det nemmere hvis han holder på dine ben.

Fordele ved denne type quickie:
Du kan stimulere din klitoris samtidig med du ligger på denne måde, og bare tager imod mens han styrer showet.

Ulempe ved denne type quickie:
Hvis underlaget, f.eks. bordet ikke er helt stabilt kan det resultere i solid knirken og i værste fald, et bord der knækker sammen, og så kan du risikere et par slidmærker på ryggen hvis I går ordentlig til den.

Quickie sex på sofaen

Sådan gør I: Den perfekte sexstilling i sofaen er at du rider ham. Det kan både foregå hvor han ligger på langs og hvis han sidder med sine ben ud over sofakanten. På den måde kan du sidde overskrævs på ham og bibeholde øjenkontakt.

[node:aller-related-content]

Fordelen er: Det er formentlig et af de steder i i forvejen opholder jer ganske meget, så hvorfor ikke lige snuppe en quickie i reklamepausen?

Ulempen er: Ofte er sofaer lidt smalle og korte sammenlignet med en dobbeltseng, så det er begrænset hvilke sexstillinger der er oplagte at give sig i kast med her.

Find sexlegetøj til par

Quickie sex på et toilet

Sådan gør I: På et toilet er der mulighed for at have både stående sex og sex alá på sofaen, hvor du sidder overskrævs på ham mens han sidder på toilettet med brættet slået ned selvfølgelig. Alternativt kan du placere et knæ på toiletbrættet så det bliver en halv doggy style.

Fordelen ved denne er: Der findes toiletter overalt, og I har mulighed for at låse døren.

Ulempen ved denne er: Det kan måske blive en smule pinligt hvis der er folk der venter på jer når i kommer ud, og så er toiletter oftest ikke de mest appetitlige steder at dyrke sex.

Klar til anale lege?

Sponsoreret indhold