Det frække23. maj 2019

Sov i hver jeres seng og få mere sex

Der kan åbenbart være fordele i parforholdet, hvis I sover i hver jeres seng.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sover_0.jpg
 Foto: MEGA

Normalt er det ikke ligefrem noget, der bringer tanker frem om romantik. Men faktisk er det ikke nødvendigvis en katastrofe for sexlivet, hvis I vælger at sove hver for sig.

For en ny britisk undersøgelse foretaget af Bensons for Beds vider, at 40 procent af de adspurgte par somme tider sover adskilt. Det sker i mere en halvdelen af tilfældene, fordi den ene i parforholdet snorker. Det var dog også, fordi man havde forskellige døgnrytmer, en partner, der ikke kunne ligge stille eller forskellige sengetider i nævnte rækkefølge.

Disse frække bokse redder jeres parforhold

Interessant er det dog, at hele 34 procent af de par, der vælger at sove separat, har mere sex, efter de har valgt at trække hvert til sit. Det sker sandsynligvis, fordi også den partner, der før ikke kunne sove på grund af snorkeriet, nu får sin nattesøvn og derfor får mere overskud i hverdagen.

Dog havde 25 procent mindre sex end tidligere, efter de valgte at sove hver for sig.

For 16 procents vedkommende gjaldt det, at sexlivet også var blevet frækkere, efter de sov i forskellige værelser. Det skete, fordi de nu knaldede flere forskellige steder i hjemmet.

Helt generelt mente 40 procent, at det havde været godt for parforholdet at sove hver for sig.

Hav sex mens I ligger i hvert jeres værelse - sådan gør I

Men før det hele nu skal lyde som om, vi alle bør gå hvert til sit og sove alene, så svarede altså 36 procent, at det aldrig nogensinde ville ske i deres parforhold. Det ville få dem til at savne deres partner for meget. Og et tilsvarende tal svarede, at det ville få dem til at miste den tætte forbindelse til hinanden.

Snorken skal dog tages alvorligt. For næsten halvdelen af os er på et tidspunkt blevet holdt vågne af vores partners snorken. 37 procent har vækket en snorker, mens 23 procent har slået en snorker. Særligt mændene får et slag af kvinderne.

Ikke overraskende hævder 32 af de snorkende, at de ikke snorker.

Fem procent har overvejet at gå fra sin partner på grund af snorken.

Sponsoreret indhold