Det frække 24. februar 2019

Her er sengen der kan holde din partner i sin egen side

Ford har udviklet en seng, der sørger for, at din partner bliver i sin egen side, når I sover.
Foto: Ford

Hvis du lige har mødt din kæreste, så bare spring denne artikel over. For i begyndelsen af et forhold er det slet ikke unormalt, at man gerne vil ligge så tæt op ad hinanden som muligt. Også på bekostning af en god nattesøvn med arme, der sover, hår i munden og akavede rejsninger.

Prøv det prisvindende erotiske brætspil Monogamy til kun kr. 165,- hos Sinful

Men hvis du derimod befinder dig i et mere etableret forhold, så er der al mulig grund til at tilegne denne lille nyhed en vis opmærksomhed.

For nu viser det sig nemlig, at bilproducenten Ford har udviklet en teknologi, som kan få din sovende partner til at blive i sin egen side af sengen, så du kan få en bedre og tungere nattesøvn. Vi skal på forhånd notere os, at vi ikke ved, om den også virker på småbørn, der har fået lov til at ligge i smørhullet.

Her finder I det bedste sexlegetøj til par, der savner mere intimitet i hverdagen

I hvert præsenterer Ford med ’The Lane-Keeping Bed’ et system, der i praksis kan sammenlignes med den teknologi, som automatisk får en bil til at holde sin egen vognbane uden førerens hjælp.

Når den sovende misdæder uden at vide det bevæger sig væk fra sin egen del af sengen og over i din ende, så bliver det registreret af sengens tryksensorer. Herefter aktiveres det indbyggede transportbånd, som let og elegang fragter din partner tilbage i sin egen seng.

Og så til den dårlige nyhed. Ford har ikke planer om at sætte sengen i production, men vil ind til videre nøjes med at bruge teknologien i virksomhedens biler.  

Vi er sårbare under søvnen

  • - Vi tænkte, at vi ville vise, hvordan man kan overføre den samme tanke som med biler for at sætte fokus på en teknologi, som bilister ikke tidligere har været opmærksomme på, siger Anthony Ireson fra Fords europæiske afdeling til avisen The Independent.

Men der er ellers god grund til at tage søvnen alvorligt, og som småbørnsejere vil vide, så vågner man, når man bliver skubbet, sparket, puffet eller slået om natten.

  • Mennesker er mest sårbare under søvnen, så vi er programmerede til at vågne, når noget uventet rører os, lyder det i avisen fra søvnekspert Dr Neil Stanley.

  • Hvis nogen flytter sig til din side af sengen, så går denne forsvarsmekanisme i gang, og de nat er ødelagt, mens den anden person ofte fortsætter med at sove fint. Jeg har set det ødelægge parforhold.

Sponsoreret indhold