Det frække 30. maj

Simpelt håndtrick presser orgasmen frem

Tiktok-tips om særlig sexteknik hitter
Prøv dette sextrick allerede i aften.
Prøv dette sextrick allerede i aften.

Langt de fleste sextips og tricks, som nettet flyder over med, er mest ølse for og ølse bag:

Det er typisk åbenlyse banaliteter, som du allerede mestrer, eller unødvendigt avancerede teknikker, der kun virker i Kama Sutra og porno.

Sådan får du g-punktsorgasmen

Det trick, som vi nu præsenterer dig for, kan til gengæld være et, som du med lidt held og med fordel kan indarbejde i dit sexliv allerede i aften.

En fast hånd på den nedre del af kvindens mave, mens hun penetreres af penis eller dildo.

Det fortæller sexterapeuten Sarah Mulindwa, der påpeger, at området over kønsbenet er forbundet med både vulva og livmoder og g-punktet. Og således bliver kvinden stimuleret både indefra og udefra.

Er vagina-ejeren (det vi stadig her på siden vover at kalde en kvinde) tissetrængende, kan vi ikke anbefale det lette, men konstante tryk med en flad hånd.

Som giver af denne håndspålæggelse kræver da også lige lidt øvelse og teknik kunne finde stedet og trykniveauet, mens man samtidig er i gang med anden form for indvendig stimulation.

Testvindere: Her er det bedste legetøj til kvinder

- Vi kan ofte blive for fokuserede på penetrationssex og derved glemme de nydelsesmuligheder. som stimulation af dele af kroppen byder på. Ydre pres kan være en effektiv måde at aktivere g-punktet, stimulere klitoris og hjælpe med at opnå orgasme, siger Mulindwa.

Hun advarer dog mod at gå til yderligheder i jagten på orgasmen ad den vej, idet det kan være både ubehageligt og decideret skadeligt, hvis håndtrykket er for hårdt.

- Men så længe du synes, der er dejligt, og at der er samtykke og teknikken er korrekt, skal I da bare prøve det.

Kvinder og mænd raver om #bellypress på fx tiktok, hvor videoer om det har fået millioner views. Fx den delvis afklædte revisor, der kalder sig mgannilizzi.

Til ingens overraskelse er mange kommentarer fra mænd, der ganske altruistiske giver tilbud om at være behjælpelige med netop den særlige håndteknik. Et par kvinder meddeler dog også, at de er vilde med bellypress.

Andre tiktokkere fortæller, at teknikken også kan fremprovokere sprøjteorgasme, når den kombineres med de rette 'kom her' bevægelse: To fingre, der inde i skeder trykker mod g-punktet, som ligger bagsiden af venusbjerget:

Sponsoreret indhold