Sexpert: Utroskab styrker dit forhold

Foto: MEGA

Jamen, skat. Jeg gjorde det jo for vores skyld. Det var slet ikke, fordi jeg havde lyst til sex med en anden end dig.

Uanset førpris - 3 stk sexlegetøj kr. 200,-

Lad os være ærlige og sige, at du risikerer at stå med en ordemtligt forklaringsproblem over for din partner, hvis du tager denne artikels rubrik for gode varer. For der skal nok være en enkelt kone eller ægtemand derude, der ikke helt køber præmissen.

Men ikke desto mindre lyder det nu fra en australsk sexolog, at utroskab faktisk kan være en måde at redde sit forhold på.

Og ikke nok med det. Det kan faktisk gøre forholdet endnu stærkere.

”At begynde med at forstå en affære, og hvordan det skete, kan hjælpe med at give klarhed og svar på mange af de spørgsmål, som en par måske føler er ubesvarede, skriver sexterapeuten Matty Silver i den australske avis news.com.au.

”Det handler ikke om at placere skyld, men om at dekonstruere affæren og finde ud af, hvor roden til utroskaben ligger, så man kan tage beslutninger om, hvordan man skal komme videre i forholdet.”

First Time Rabbit Vibrator

Det handler i høj grad om at aftabuisere utroskaben. Og det sker ifølge Matty Silver på baggrund af et paradigmeskifte.

”Før var skilsmisse et tabu – nu er det utroskab. Der er en ret uforsonlig tilgang til utroskab i Australien, hvilket, jeg mener, er ødelæggende og tvinger flere par ud i skilsmisse, og børn der må lide under det.”

Se de frække chemiser og babydolls hos Sinful

 Der er ganske vist flere steder, såsom Europa, hvor man oftere tilgiver utroskab, og hvor antallet af skilsmisser er lavere end i Australien.

Helt overordnet tror den kvindelige terapeut ikke, at utroskab er unormalt. Hun mener tværtimod, at det nærmere er unormalt at leve i et helt monogamt forhold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close