Det frække 11. januar 2017

Se hvilke stjernetegn, der er mest utro

Er din kæreste fisk eller skytte? Se om han eller hun har opført sig ordentligt
Foto: All Over

Der er stor forskel på, om din kæreste er fisk eller skytte. I hvert fald hvis det handler om evnen til at holde sig til en enkelt partner.

Det viser en undersøgelse fra utroskabssitet Victoria Milan, hvor gifte eller samboende kan finde andre i samme situation og på den måde skabe lidt mere passion i en ofte kedelig hverdag.

Udsalg: Spar op til 70 procent på sexlegetøj her

For mens mange astrologer nok vil være uenige, så viser de tørre tal, at personer født i stjernetegnet fisken er mere utro end andre. Blandt disse ’fagfolk’ går nemlig skorpioner og løver for at være de mest seksuelle af de 12 stjernetegn.

Men fiskene, der kom ind på førstepladsen med 10,2 procent af de utro medlemmer, efterfulgtes tæt af vædderne og tyrene med begge 10,1 procent.

Til gengæld er der kun 5,9 procent af de utro, som tilhører stjernetegnet skytten, mens skorpionerne står for 6,5 procent og stenbukkene 6,9 procent.

Find frækt legetøj og lingeri her

Og fiskene nøjedes ikke med et enkelt sidespring i 2016.

- Vi har kigget tusindvis af profiler igennem for at komme til den opsigtsvækkende konklusion, at danske mænd og kvinder født i fiskens tegn højst sandsynligt var utro i 2016. De er varmblodige, glade for sex og lever op til det, der står skrevet i stjernerne, siger direktør og grundlægger i Victoria Milan, Sigurd Vedal.

[node:aller-related-content]

Er du i tvivl om, hvilket stjernetegn du eller din partner tilhører, så se her.

Sponsoreret indhold