Det frække3. marts 2019

Sexknappen: Hvor har den været hele vores liv?

Velmenende par har opfundet sexknappen, der skal sætte skub i sexlivet og dermed forbedre købernes parforhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lovesyncgod.jpg
 Foto: Lovesync

En sexknap? Hvad er nu det?

Prøv et SenseMax Senseband Interaktivt Armbånd - ved du, hvad det er?

Lovesync-sexknappen er en ny gadget, der er målrettet par, som gerne vil have mere sex ind i deres forhold (og vil vi ikke alle det?), men som samtidig kæmper med at tage sig sammen til at lægge op til en hyrdetime.

Den fungerer i al sin enkelhed ved et sæt forbundne knapper, der viser din partner, når du har lyst til ham eller hende. Knappen placeres på hver sin side af dobbelsengen – eller andre steder i hjemmet, og så sættes de til en stikkontakt.

Når du så begynder at føle dig opstemt kan du klikke på din knap, uden at den anden opdager det, og din liderlighed vil så være lagret i et bestemt tidsrum.

Hvis du er så heldig, at din partner også har trykket på sin knap, så trykker han eller hun på den i løbet af aftenen.

Knapperne afslører så med en særlig glød, hvis I begge har lyst, og så kan I ellers begynde at nyde hinanden.

We-vibe parvibrator kun kr. 363,- Det er næsten halv pris.

Lagringen varer kun et kvarter, men hvis du virkelig er desperat, så kan du med mange klik forlænge vinduet op til et døgn.

Og hvis du undervejs mister enhver tro på foretagendet, så kan du nulstille lystknappen ved at holde den nede i fire sekunder.

Den er særligt velegnet til dem, der er bange for at blive afvist, forklarer skaberne af LoveSync.

’Du er forelsket, men du ved ikke altid, når din partner har lyst. Og nogle gange bliver du afvist, så du holder op med at forsøge så ofte’

’Og selv om det ikke nager dig at blive afvist af og til, så er du måske bekymret for, at din partner får det dårligt over, at vedkommende sexlyst ikke matcher din,’ lyder det.

Skaberne forklarer over for avisen The Sun, at begge andre gange måske har lyst, men så ryger øjeblikket, fordi ingen af jer kan tage jer sammen til at tage initiativ til sex. Og også her mener man, at den nye gadget vil hjælpe.

https://imgix.seoghoer.dk/sexknap.png
 Foto: Lovesync

LoveSync er endnu ikke i handlen, men det ser ud til at blive virkelighed, for de har nemlig søgt om crowdfunding på Kickstarter. Her har man i skrivende stund indsamlet 125.000 kroner, hvilket er langt over mindstemålet på små 50.000 kroner.

Hvis alt går efter planen, kan de første knapper leveres i august i år. Det er lang tid at vente på et knald, så måske I skal prøve den gode gamle metode indtil da og så leve med et par afvisninger hist og her …

Sponsoreret indhold