Det frække27. november 2017

Sex stykker legetøj, der vil overraske din partner

Her er seks lækre stykker legetøj, som du og din partner bør give til hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_blindfold_0.jpg
 Foto: All Over

Det er så let at glæde sig selv. Men den største glæde er nu engang at give.

Og hvorfor ikke give en lille gave, som din partner for det første ikke havde set komme, og som i sidste ende vil gøre jer begge glade? Meget glade.

Sexlegetøj har nemlig præcis den funktion. For du kan jo ikke altid være hjemme og i stødet. Så derfor kan legetøj være et glimrende supplement til jeres fælles samliv. Og så finder der naturligvis også gode bud på et par ting, i burde købe og fornøje jer med i fællesskab-

Her er seks stykker legetøj, som din partner ikke havde set komme.

Fra hende til ham

Twerking Butt Deluxe (sponsoreret link)

Selv om du naturligvis har den bedste bagdel i verdem, og han elsker, når du ryster den foran ham, så kan du jo ikke altid være hjemme. Derfor bør du investere i den prisbelønnede og ultrafrække Twerking Butt Deluxe, der som navnet antyder, er en røv, der kan bevæge sig, og som indbyder til timevis af fræk sex, når han er alene. Hvis han kan holde så længe.

Cobra Libre II Penisvibrator (sponsoreret link)

Det er efterhånden normen, at enhver kvinde med respekt for sig selv har en vibrator liggende i en skuffe ved siden af sengen. Så hvorfor skulle det ikke være sådan for mænd.

Denne penisvibrator indeholder to kraftige og lydsvage motorer, der både stimulerer hovedet og det yderste af skaftet. Den passer heldigvis alle størrelser, og det anbefales at bruge den sammen med glidecreme for den optimale oplevelse. Den er i øvrigt blevet kåret som bedste sexlegetøj til mænd på ekstrabladet.dk.

Fra ham til hende

Sinful Black-X Rabbit Vibrator (sponsoreret link)

Hun er sandsynligvis vild med tv-serien ’Sex and the City’. Og det var her, Maranda fik Rabbit-vibratorens popularitet til at stige til uanede højder blandt de trofaste seere. Det er der en grund til, for den giver ikke blot stimulation indvendigt, men også udvendigt, hvor de to små ’ører’ leger med klitoris og næsten er garant for orgasme hver gang. Seks hastigheder til både de vibrende kugler og til delen, der rammer ’kilderen’.

Jimmyjane FORM 2 Opladelig Vibrator (sponsoreret link)

Måske er hun ikke sådan en kvinde, der kan lide, at det lidt for meget ligner en efterligning af en penis. Og måske elsker hun lækkert design. I så fald er her den pisvindende Jimmyjane Form 2, hvis to separate vibratorer giver noget nær orgasmegaranti. Den er let at rengøre og er 100 procent vandtæt - det kan jo godt blive vådt ...

Fra dig til jer

We-Vibe 4 Plus (sponsoreret link)

We-Vibe laver verdems mest populære par-vibratorer, og hvorfor ikke udnytte virksomhedens viden og kunnen om det, I begge elsker mest: Sex.

Denne vibrator kan styres både med en fjernbetjening og en app på din smartphone, og kan både bruges som ’almindelig’ trådløs parvibrator og som legetøj, hvis I har et langdistanceforhold. I kan selv lave jeres frække programmer eller bruge et af de 11 forudindstillede programmer.

Sinful Julekalender 2017 (sponsoreret link)

Juletid er gavetid. Men hvorfor ikke uddele den første gave, langt inden juleaften? Og denne bliver i begge glade for, da Sinful.dk har pakket 24 sexede gaver, så I kan glæde jer over noget anden end børnenes julekalender. Alle gaver er fra Sinfuls egen kollektion.

Den koster kun kr. 699,- og der er gaver for cirka 1.700 kroner. Begrænset antal.

Sponsoreret indhold