Fræk udfordring: Sex HVER dag i en uge

Foto: Shutterstock

Trænger I til at ruske lidt op i sexvanerne? Tilføre tilværelsen lidt ekstra, erotisk krydderi? 

Tænde den frække gnist i parforholdet på ny?

Drop støvsugningen, spring over opvasken, og tag imod en uartig udfordring!

Her får I, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), den ultimative knald-hver-dag-i-en-uge challenge.

Dag 1: Morgensex

Hav knald på fra morgenstunden. Helt bogstaveligt talt. Når I starter dagen med en rask omgang lagengymnastik bliver I, ifølge videnskaben, både sundere og i bedre humør.

Dag 2: Sex i det fri

Dyrk sex i haven, i skoven, på stranden eller andre spændende steder, som falder jer ind. Når I knalder i nye og uvante omgivelser, vækker spændingen og adrenalinen alle sanser til live, og som bonus skaber i et frækt, fælles minde, der knytter jer tættere sammen.

Dag 3: Sex med legetøj

Tag et stykke parvenligt sexlegetøj som eksempelvis Domi Mini Massage Wand (sponsoreret link) fra Lovense (sponsoreret link) med ind i soveværelset, og slip kreativiteten og nysgerrigheden løs. Når I dyrker sex med pirrende rekvisitter bliver I både klogere på jeres egen og hinandens kroppe, lyster og grænser.

Dag 4: Fokus på forspil

Sæt fuldt fokus på forspillet med en romantisk og forførende erotisk massage, der både løsner op for muskelspændinger, øger intimiteten og skaber en dybere kontakt mellem jer. Tag jer god tid, og lad hænderne glide rundt på hinandens kroppe i skiftevis lange, bløde strøg og små, cirkulære bevægelser. Husk at give de erogene zoner ekstra opmærksomhed!

Dag 5: Nye stillinger

Lav lidt research på kama sutra og tantra, eller anskaf jer et sæt inspirerende og kinky spillekort, og prøv en håndfuld spændende stillinger af sammen. Måske finder I en ny variant, som giver dybere og mere intense orgasmer, end dem I har været vant til?

Dag 6: Sex i badet

Dyrk sex stående doggy-style under bruseren. Det varme, rindende vand, der driver ned over jeres nøgne hud, gør både oplevelsen superhot og sanselig, intim og dyrisk.

Day 7: Udlev fantasien

Slut den nydelsesfulde uge af med et ordentligt brag, og udlev jeres frækkeste fantasier. Slip jeres indre sygeplejerske, brandmand, skolepige eller politibetjent løs, eller eksperimentér med blindfold og bondage, og lær helt nye og spændende sider af hinanden at kende. Mission completed.  

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close