Mand: Derfor skal du have sex hver dag

(Foto: All Over Press)

Næste gang din kæreste eller kone siger, at hun ikke lige er i stødet, så spørg hende, om hun bekymrer sig om dit helbred.

For ikke nok med at sex udløser en masse glædesgivende hormoner, så er det også godt for immunforsvaret.

Dyrk masser af sex - og på den bedst mulige måde.

Og helt grundlæggende: Jo mere du knalder, jo sundere bliver du.

En undersøgelse af mere end 32.000 mænd over en periode på 18 år foretaget af Harvard Medical School viser således, at mænd, der får udløsning hver dag, har en lavere risiko for protatakræft end mænd, der kommer sjældnere.

Få orgasme hver dag - selv hvis du er single.

Af de 32.000 sunde og raske mænd havde de 3.839 af dem i løbet af perioden udviklet prostatakræft.

De mænd mellem 40 og 49 år, der havde fået udløsning mindst 21 gange om måneden, havde 22 procent mindre risiko for at få diagnosen i forhold til dem, der kun havde fået udløsninger mellem fire og syv gange.

I undersøgelsen blev der også taget højde for motion og kost, men konklusionen var, at jævnlige orgasmer var vejen til en sund prostatakirtel.

Lok din partner med i seng lidt oftere med sexlegetøj fra Sinful.

Og hvis ellers ikke din kone slår dig ihjel, så er det faktisk også sundt at have sex med flere kvinder. Den britiske avis Daily Star refererer således til en undersøgelse, der viser, at de mænd, der har haft sex med mere end 20 kvinder, også har mindre risiko for at få prostatakræft. Nærmere bestemt 22 procents mindre risiko end de mænd, der kun havde haft sex med en partner.

Og for jomfruer var risikoen dobbelt så stor.

Det antyder ifølge professor Marie-Elise Parent, at det store antal partnere var knyttet til et større antal udløsninger.

Regelmæssig sex styrker desuden immunforsvaret og reducerer risikoen for almindelige sygdomme som forkølelse, og så forbedrer det blodomløbet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close