Det frække 11. august 2017

Se hvilken slags sex du skal have ifølge dit stjernetegn

Tror på på astrologi? Se hvilken slags sex, du åbenbart foretrækker
Foto: All Over

Det kan godt være, at du ikke tror på astrologi... Men mon ikke du tror på de magiske og healende kræfter ved sex, der kan gøre selv den dårligste dag helt fantastisk ...

Vi skal ikke gøre os til dommere over, hvad folk skal tro på eller lade være med at tro på her, men blot viderebringe budskabet om, at der åbenbart er forskel på, hvad man tænder mest på - alt efter hvilket stjernetegn man tilhører.

Vi har søgt inspiration fra en artikel i kvindemagasinet Cosmopolitan og i forbrugerjournalistikkens hellige navn krydret den med direkte links til lige præcis det frække udstyr, der passer til netop dit tegn.

Find dit stjernetegn her:

Vandmanden (20. Jan – 18. Feb)

Vandmænd og kvinder er til gummi. Angiveligt så meget, at det føles som et ekstra hudlag, når de stramme gummigevandter kommer på.

Vi anbefaler disse shorts til vandmænd og dette frække catsuit til kvinder.

Fiskene (Feb 18 - Mar 20)

Fisk er fantasifulde. Og noget, der nærer disse frække fantasier er rollespil. Tanken om at være en anden.

Prøv for eksempel denne fine maskerademaske

Vædderen (Mar 20 - Apr 20)

Du kan godt lide hårde, dyriske lege. Frem for alt tænder du på autoritet. Du føler ofte en dyb forbindelse med din sexpartner.

Du er meget til ’Fifty Skades’-universet. Se hele den frække kollektion her.

Tyren (Apr 20 - May 21)

For dig handler det alt sammen om fysisk nærhed. At bruge kroppen. Du er egentlig ikke ret meget til legetøj og udklædning. Du vil mærke, smage, føle og dufte. Du kan godt lide at bygge op, og du kender din partners mest berøringsvenlige områder.

Gør det hele ekstra inderligt med denne massageolie.

Tvillingerne (May 21 - Jun 21)

Der er kun en ting, der tæller for dig. Og det er uniformer. Du elsker at både iklæde dig dem og at se på din partner. Men måske er der nogle, der mangler i din samling.

For eksempel denne stewardesseuniform, denne politiuniform eller måske en fræk sygeplejerskeuniform.

Krebsen

For krebs gælder det orale lege. De er ikke så knibske, og hvis du er kæreste med en krebs, kan du godt regne med at blive forkælet mere med tungen end de fleste.

Prøv disse lækre Oral pleasure mints

Løven

Det kommer næppe bag på dig eller dine omgivelser, at løver er kendt for at være dominerende. De kan godt lide at tage kontrollen over deres partner og lege hårde lege, men faktisk kan mange løver også lide at underkaste sig fra tid til anden. Uanset hvilken løve du er, er der altid et spørgsmål om magt i sengen.

Prøv noget af dette frække dominanslegetøj

Jomfruen

Jomfru er elsker spænding. Og derfor elsker de naturligvis også at bringe legetøj ind i soveværelset. Jomfruer vil ofte have en ganske stor samling af frækt legetøj, men her kan du med garanti finde noget, der mangler …

Vægten

Vægte er ekstremt sanselige. De er ikke til hård sex, men ynder i stedet at give sig hen til blid og følsom leg.  

Det rette udstyr til dette stjernetegn er fjer, silkeblindfolds og pirringssæt.

Skorpionen

Skorpioner er intense mennesker. Også seksuelt. De tænder på ekstremer. Blandt andet vil de gerne lege med varme og kulde.

Her er fire stk. s/m-lys

Skytten

Skytter tænder på fare. Og faren ved at blive opdaget under udendørs sex. Jo større risikoen er for at blive set, jo mere ophidset bliver skytten.

Var det noget med en app-styret parvibrator, så I kan lege, uanset, hvor i er?

Stenbukken

Stenbukke er gode til at klatre. Måske fordi de bruger reb. Med andre ord. Stenbukke er til bindelege. Nogle kan lige at blive hængdt op, andre tænder på at berøve andre friheden og pirre dem I en uendelighed. Og de er dygtige til det.

Her finder stenbukken ALT, hvad han eller hun nogensinde kunne få brug for i bindeafdelingen.

Sponsoreret indhold