Det frække2. december 2017

10 undskyldninger du ikke skal bruge, når du har været utro

Er du blevet taget i utroskab? Så er gode råd dyre. Her er, hvad du IKKE skal sige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/utroskab_afsloeret_1.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke let at være i et parforhold. Og i rigtig mange tilfælde, vil der da også opstå utroskab. Enten som et enkeltstående tilfælde eller mere systematisk.

SUPERTILBUD: Spar op til 60 procent på frækt legetøj (sponsoreret link)

Men er du ikke blot faldet i, men er tilmed blevet opdaget i utroskaben, så er gode råd dyre. For nu gælder det at udøve den bedste damage control, du kan opdrive.

Det kan vi dårligt tilbyde dig her. Til gengæld kan vi hjælpe dig med ...

10 undskyldninger du IKKE skal bruge, når du er blevet opdaget.

  1. Jamen, hun lignede ellers dig, skat. Hun var bare lidt højere og havde større bryster.
  2. Det er faktisk okay efter kontinentreglen (i henhold til kontinentreglen tæller utroskab ikke, når det er foregået på et andet kontinent. Dette kan udvides til landegrænseregelen eller sågar regionsreglen).
  3. Jeg gjorde alt for at undgå det, men pludselig havde hun min penis i sin mund. Jeg prøvede at hive den til mig, men hun havde suget sig fast. (sponsoreret link)
  4. Altså, det er en virkelig fjollet historie. Hahaha! Det var så ufatteligt uheldigt, at jeg gik og tænkte på dig og derfor var helt erigeret, og fordi jeg var uopmærksom, snublede jeg over mine bukseben, der søreme blev revet med ned lige i det satans dumme øjeblik, hvor trusseløse Tanja (sponsoreret link) fra mit arbejde lå på alle fire for at samle nogle printerpapirer op i sin korte kjole (sponsoreret link). Og så, hahaha. Ja, du vil ikke tro det. Men så væltede jeg hen over hende, og så smuttede den lige ind. Hvor uheldig kan man være … Den kan vi le af længe, ikke skat...? Skat...?
  5. Men hør nu ... det var jo en julefrokost. Det er en integreret del af pakken. Lidt lige som sild, snaps og chefen, der tager et blinkende slips på.
  6. Det er bare fordi, Bettina nede fra stueetagen har haft det lidt dårligt med sin mand i noget tid. Jeg følte, det var det rigtige at gøre, da hun havde brug for at føle sig ønsket og begæret igen. Du burde faktisk støtte mig i det her. Jeg gjorde det af et godt hjerte.
  7. Faktisk er vi mennesker jo ikke monogame af natur. I flere kulturer har men gennem tiden haft mulighed for at muntre sig med flere partnere af gangen. Allerede de gamle grækere … (forkortet af redaktionen).
  8. Men skat. Det betød jo ikke noget for mig. Det var bare sex. Ren dyrisk, rå og beskidt sex. Slet ikke som vi gør det.
  9. Hun er jo slet ikke min type. Hun er alt for ung til mig. Hun er jo bare en dum langbenet brunette med silikonebryster, som bruger al sin tid nede i træningscenteret og ikke tænker på andet end sin krop og ligegyldig sex. Slet ikke som dig. Du er jo sådan en med dybde og intelligens.
  10. Jeg lover, at der ikke skete noget (ingen kvinde med nogenlunde begavelse og respekt for sig selv vil nogensinde tro på den – bare surt for dig, hvis det rent faktisk var tilfældet).

Sponsoreret indhold