Det frække12. juni 2021

Sådan holder du længere i sengen

Dansk ekspert giver mænd sine tre bedste tips til at få total kontrol over udløsningerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacliw19281_117938.jpg
 FOTO: MEGA

Så ligger I der, dig og din sexpartner, sitrende af forventninger, liderlighed og legesyge.

Du kommer ind i hende.

Kort efter er det slut.

Du skød kanonen af hurtigere end ønsket.

Træn dig til at holde længere Myhixel - en appstyret masturbator

For tidlig sædafgang er en af de helt store udfordringer for mange mænd. Her taler vi ikke kun om den kliniske definition af præmatur ejakulation (i løbet af to-tre minutter), men også bare den oplevede erfaring med at ikke kunne holde så længe, som man gerne vil.

Dansk ekspert

Den danske mandeterapeut Jakob Kærgaard fra vitalunit.dk har i gennem otte år holdt kurser for i alt 1500 mænd, som har lært lært at holde længere, styrke potensen og i nogle tilfælde opnået at adskille udløsning fra orgasme.

Kærgaard, der også har en online version af sit kursus, giver SE og HØR og dig sine tre bedste tips til at styre udløsningen.

https://imgix.seoghoer.dk/kaergaard.julielindegaardlarsen.jpg
 FOTO: Julie Lindegaard Larsen

Jakob Kærgaard, der er en af hovedkræfterne bag nyt mandeseminar mand21.dk, har specialiseret sig teknikker, som øger mandens langtidsholdbarhed. Foto: FOTO: Julie Lindegaard Larsen.

[node:aller-related-content:1]

Bækkenbund

Styrk dine bækkenbundsmuskler og lær at bruge dem bevidst:

- Musklerne i din bækkenbund er et afgørende værktøj, når du skal kontrollere din udløsning. Vi taler både om de muskler, som løfter din pik, og dem som lukker og løfter anus, forklarer Kærgaard.

- Du skal både styrke dem og også øve dig i at adskille dem, da de har forskellige funktioner i forhold til at kontrollere udløsningen.

GØR DETTE: Styrk musklerne ved at spænde sammen i dem i 2 sekunder og slap derefter af i 2 sekunder. Gentag dette 30 gange. Slap derefter af i ét minut og lav en serie til.

Derefter spænder du op i musklerne og holder spændingen i 30 sekunder. Derefter slapper du af i ét minut.

Stabiliser nydelsen

Øv dig i at stabilisere nydelsen, når du onanerer:

- Tidlig udløsning sker ofte, fordi nydelsen intensiveres meget hurtigt og kraftigt i pikken. Du går fra 30 procents ’tænding’ til 99 procent på et øjeblik.

GØR DETTE: Onanér og giv dig god tid. Øv dig i at bygge energien langsomt op og holde din vejrtrækning dyb og rolig. Træn dig i at ligge højt på din nydelseskurve lang tid ad gangen. På denne måde træner du dit nervesystem til at kunne håndtere intens seksuel energi uden at skyde den ud.

Lidt doven? Prøv en delay pray, som får dig til at holde længere

Tag styring i akten

Stå ved, hvad du har brug for med din partner for at kontrollere energien - og gør det, forklarer Kærgaard:

- Du føler måske nogle gange, at du skal støde kraftigt til for at tilfredsstille hende, og derfor kommer du. Tag den med ro, hvis det er det, du har brug for - også selvom du er bange for, at hun keder sig. De fleste kvinder nyder ofte et øjebliks nærvær og samhørighed, så vær ikke så bange for det, siger Kærgaard.

GØR DETTE: Jo mere du kan finde din indre ro i akten, jo bedre bevarer du energien. Og det kræver nogle gange, at du ligger fuldstændig stille. Gør det, mærk hende og træk vejret sammen. Mærk lystens naturlige bevægelse imellem jer. Omvendt kan du, når først du har fundet denne ro, bevæge dig næsten så dynamisk det skal være.

Kærgaard forklarer, at jo oftere du øver dig i teknikkerne, desto hurtigere vil de hjælpe dig.

Se mere om Jakobs metode til at holde længere i sengen her. Og online versionen her.

Du finder altid et frækt tilbud på sinful.dk

Sponsoreret indhold