Det frække20. juli 2020

Storsælgende hi-tech sexlegetøj

Se vores fem frække bud på teknologisk sexlegetøj til kvinder, mænd og par.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uge30_seoghor.jpg
 Foto: Shutterstock

Sexlegetøj med indbygget teknologi er ikke længere nyt inden for sexlegetøjs-branchen. Der kommer løbende flere og flere produkter, der enten bruger apps eller en anden form for teknologi til at stimulere kvinden, manden eller begge to på én gang.

Du kan blandt andet få masser af onaniprodukter med Virtual Reality (VR), penisringe med indbygget kamera (sponsoreret link) og meget andet.

I samarbejde med Sinful har vi kigget nærmere på 5 forskellige stykker tech-sexlegetøj til kvinder, mænd og par, som alle storhitter hos den erotiske webshop.

Lovense Lush 2 G-Punkts Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/lovense_lush_2_g-punkts_vibrator.jpg
 Foto: Shutterstock

Uanset om du er single eller i et parforhold, så er denne G-punktvibrator et sikkert valg, hvis du gerne vil tilføre lidt gadget sexlegetøj til samlingen. Vibrationerne kan kontrolleres direkte på ægget eller via Bluetooht og Wifi, hvilket giver uanede af muligheder. Den diskrete, men kraftfulde vibrator kan bruges i hjemmet, på caféen eller andre steder i det offentlige rum.

Overgiv kontrollen til din partner - Køb Lovense Lush 2 (sponsoreret link)

Autoblow A.I. Blowjobmaskine

https://imgix.seoghoer.dk/autoblow_a.i._blowjobmaskine.jpg
 Foto: Shutterstock

Blowjobmaskine er udviklet ved hjælp af teknologien bag kunstig intelligens, som sikrer dig en ekstremt realistisk følelse af et blowjob - hver gang! Du får hele 10 forskellige blowjob-teknikker, hvoraf den ene er forskellig fra gang til gang. Udviklerne bag Autoblow A.I. har set over hundrede timers porno for at genskabe alle tænkelige blowjob-teknikker.

Få et blowjob i verdensklasse - Køb Autoblow A.I. (sponsoreret link)

We-Vibe Chorus - Parvibrator

https://imgix.seoghoer.dk/we-vibe_chorus_-_parvibrator.jpg

Nu til en af de mest intuitive parvibratorer, der findes på markedet. We-Vibe Chorus er en klassisk parvibrator, der bæres af kvinden, mens I har sex, men den kan så meget mere end det. De skønne vibrationer, der forkæler begge parter, kan nemlig kontrolleres ved at bruge knapperne på fjernbetjeningen, den gratis app eller ved at klemme om fjernbetjeningen.

Prøv den populære We-Vibe Chorus (sponsoreret link)

Myhixel - Træningsmasturbator

https://imgix.seoghoer.dk/myhixel_-_traeningsmasturbator.jpg

Vil du gerne holde længere i sengen? Det vil mange mænd, og heldigvis er der masser af hjælp at hente. Du kan enten bruge de populære delay sprays (sponsoreret link) eller det helt nye produkt, Myhixel. Sammen med den gratis app træner Myhixel dig til at holde længere i sengen og få mere kontrol over dit klimaks. Produktet har en videnskabelig dokumenteret effekt.

Hold længere i sengen med Myhixel - Læs mere her (sponsoreret link)

Elvie App-styret Bækkenbundstræner

https://imgix.seoghoer.dk/elvie_app-styret_baekkenbundstraener.jpg

Byd velkommen til din personlige træner. Den app-styrede Elvie er en bækkenbundstræner, der hjælper dig med at få stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer, fordi du træner dit mest intime område. Den medfølgende app indeholder øvelser, der nærmest er designet som små spil. Det gør træningen både nem og underholdende på samme tid.

Læs mere om den prisvindende bækkenbundstræner her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold