Det frække1. december 2020

3 tips til at holde længere i sengen

Drømmer du om at holde længere i sengen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_1070850809.jpg

Mange mænd vil gerne have bedre udholdenhed i dobbeltsengen og heldigvis findes der masser af hjælpemidler, der kan sørge for netop det.

Hos Sinful.dk har de masser af sexlegetøj og andre hjælpemidler, der kan forbedre dit sexliv og hjælpe dig med at holde endnu længere - både i forbindelse med onani og sex.

I samarbejde med Danmarks største sexshop har vi kigget nærmere på 3 produkter, der gør det endnu sjovere at tage en hyggestund alene eller springe i dobbeltsengen med din partner.

Sinful Penisring med Prostata Stimulator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_penisring_med_prostata_stimulator_0.jpg

En af måderne du kan holde længere i sengen, er ved at bruge en penisring. Den lille gummiring kan hjælpe dig med at opretholde en hårdere og længerevarende erektion, som med sikkerhed vil imponere din partner. Hvis du gerne vil holde længere og samtidig have endnu mere intense orgasmer, så er en penrisring med prostata stimulator det rette valg for dig. Denne model rammer dit P-punkt indefra og stimulerer din prostata i takt med dine egne bevægelser - det bliver næsten ikke bedre!

Få intense dobbeltorgasmer med penisring og prostata stimulator

Bathmate Control Delay Creme

https://imgix.seoghoer.dk/bathmate_control_delay_creme_1.jpg

En anden populær metode til at holde længere, er at bruge en delay spray, der også findes som creme og gel. Det er en nem og sikker måde at bedøve din penis midlertidigt, så du undgår for tidlig udløsning, når du onanerer eller har sex. Denne delay creme fra Bathmate hjælper med at forlænge erektionen, så du forlænger nydelsen. Og fordi du udskyder orgasmen, så vil du faktisk opleve en endnu stærkere og mere intense klimaks, når du når dertil.

Hold længere med Control Delay Creme fra Bathmate

Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_vibrerende_penis_extender_sleeve_1.jpg

Udover at holde længere i sengen, så kan du også forkæle din partner med en øjeblikkeligt større og fyldigere erektion. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge et penis sleeve, der er en slags hylster, som du monterer på din egen penis, når du er helt klar til kamp. Denne model fra Sinful har en pirrende struktur på sleevets inderside og yderside, som stimulerer både dig og din partner. Der medfølger desuden en bullet vibrator, der sørger for at give jer begge en ekstra god og vibrerende oplevelse.

Få en vibrerende sexoplevelse ud over det sædvanlige

Sponsoreret indhold