Det frække 20. juli 2018

Sådan gør i sexlivet endnu frækkere

Har I mod på at krydre sexlivet lidt ekstra?
Foto: All Over

Af Miss Robinson, moden sexblogger, gift med Mr. Handy, tre børn, blogger fast hver uge for Missgrey.dk. Derudover er hun også indehaver af Detlumrehjørne.dk.

Har du frygt for analsex?

Jeg forstår så ganske udmærket, hvis du er NEJ siger, jeg har selv været der. Min indstilling til analsex i mange år, har været, at det hul er ikke til input men output. Det skyldes bl.a. en rigtig dårlig oplevelse med forsøget på analsex. Stor diller, analjomfru, beruset og ingen glidecreme. NO GO! Jeg havde ikke læst på lektien eller forberedt mig selv på forsøget. Dumt - rigtigt dumt! Men heldigvis fandt jeg modet og lysten til at forsøge igen, da jeg efter et par år med Mr. Handy, havde udviklet et spændende sexliv, hvor vi havde lyst til mere. Denne gang valgte jeg at læse på lektien OG involverer Mr. Handy i mine planer. Flere af mine veninder talte mig varm til at forsøge, og de solgte varen efter bedste evne. Beslutningen blev taget. Analsex, lad os bare prøve det der input.

Læs også: Når mænd har glæde af analsex og tilfredsstillelse analt

Start med en lillefinger
Der er sikkert mange råd og guides til, hvordan du kan kaste dig ud i analsex, men jeg har valgt at fortælle dig MIN historie. Så kan du bruge den til en slags guide, og forsøge dig. Du skal forberede dig på, at din første gang med analsex, sikkert IKKE bliver gennemført. Der skal forberedelse og øvelse til, meget øvelse. Mr. Handy og jeg, valgte at investerer i et buttplug sæt med 3 forskellige størrelser og en STOR flaske vandbaseret glidecreme. MEN de første gange vi aftalte at forsøge, foregik det med fingrene. Først prøvede jeg selv, for at få fornemmelsen af, hvordan følelsen var med noget oppe i numsehullet. Specielt når vi dyrkede sex, var det frækt og tilfredsstillende. Når Mr. Handy tog mig i en Doggy, førte han forsigtigt fingeren ind, uden at det var ubehageligt. Da vi havde gjort det nogle gange, blev vi enige om, at jeg var klar til Buttplug no 1.

Prøv dette lille smalle plug - perfekt til begyndere (sponsoreret link)

Husk MASSER af vandbaseret glidecreme

Buttplug no. 1 blev hurtigt udskiftet til no. 3, for efterhånden havde jeg mod og lyst til større. Det var ikke ubehageligt eller gjorde ondt, jeg skulle bare have tålmodighed. Derfor forsøgte vi, en dag i kådhed, om vi kunne få Mr. Handys diller ind. Her skylder jeg bestemt at sige, at der er forskel på Mr. Handy og Buttplug no. 3, så selvfølgelig var der lidt nervøsitet at spore hos Miss Robinson. MEN det lykkedes, forsigtigt og stille og roligt, fik vi den lirket ind med MASSER af glidecreme (sponsoreret link).

Musklen skal simpelthen have lov til at slappe af og tage i mod i eget tempo. Start med spidsen og arbejd den ind i små ryk, stille og roligt. Tilfør gerne lidt ekstra vandbaseret glidecreme hen ad vejen, så der er masser af glidebane. Når så dilleren er i bund, har musklen tilladt adgang, og det er her det sjove begynder. Jeg tager bedst imod på siden, men jeg tror det er en smagssag.

Læs også: Her er den ULTIMATIVE guide til glidecreme – hvad skal du vælge?

Bedste orgasmer ever
Jeg er nødt til at sige, at i den skønne orgasmeverden, så ligger anal orgasme bestemt på top 5! Hos kvinder hænger det sammen med, at det er muligt at stimulerer A-punktet fra endetarmen. Men mange kvinder oplever også tilfredsstillelse analt, hvis de samtidig stimuleres vaginalt eller på klitoris (sponsoreret link). Alle nerveender påvirkes og kan eksplodere i en lækker orgasme. Jeg holder meget af at være fyldt ud med Buttplug, når jeg har sex med Mr. Handy og han elsker det bestemt også. Han mærker lidt mere modstand og stramhed. Mænd har deres P-punkt (prostata), og stimuleres det med analt sexlegetøj, vil de også opleve andre orgasme dimensioner. Hos os er analsex blevet en stor del af vores sexliv, og det glæder os begge to.

Læs også: Kunsten af nyde lækker sex som plus size

Analt sexlegetøj og redskaber
Jeg vil bestemt anbefale dig, at købe vandbaseret glidecreme. Det er et MUST. Derudover skal du også investerer i en anal douche. Det er en lille endetarms skylle fidus, du kan rengøre endetarmen med. Vi gør det ikke hver gang, og har selvfølgelig også oplevet lidt afføring, men hvis det ikke generer jer, så gi´ den gas. Sidst men ikke mindst, så skal der Buttplugs til! Faktisk kan du få æsker til begyndere, øvede og super øvede. Æskerne indeholder hvad du skal bruge, til at komme godt i gang med analsex. Smid frygten væk, og tag det i roligt tempo. Du kan godt!

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Sponsoreret indhold