Det frække 10. august 2018

Tips fra blogger: Sådan giver du ham det bedste håndjob

Bloggeren Miss Fantasygiver dig sine personlige tips til et bedre håndjob.
Foto: Shutterstock

Miss Fantasy er blogger hos Missgrey.dk. Hun er en fantasifuld ung kvinde, som har mod på at eksperimentere og få nye oplevelser med fra soveværelset. Her giver hun sine personlige tips til et bedre håndjob – og bedre sexliv.

Mine personlige tips til det bedste håndjob

I dag handler det mest om hans fornøjelse - nemlig håndjobs!

Et håndjob er, i min optik, den mest undervurderede form for sex eller forspil. Jeg elsker at give det!

Der er en form for magt over det. Som kvinde har du det mest værdifulde på hans krop i din hule hånd, og det er nemt at få ham helt i ekstase over det. Der er ikke noget bedre end at mærke hans pik vokse, og dunke i din hånd.

Se ham knalde en anden - uden at han er dig utro. Hvordan? Se her (sponsoreret link)

Det behøver ikke altid være et blowjob, der skal til for at gøre ham helt vild og få ham til at komme lynhurtigt. Handjobbet behøver nemlig ikke bare at være at ”rykke op og ned med hånden”. Det kan nemt spices op til stor nydelse for begge parter!

Jeg tror mange undervurderer det, fordi han jo selv kan lege med sin pik med hånden. MEN der ved han jo hvad der sker, og hvordan det bliver gjort. Derfor er det pirrende for ham, at du gør det! Mænd er jo ikke tankelæsere, og derfor kan han ikke forudse, hvordan du tager fat.

Det er de færreste fyre, som fortæller deres gutter om et godt håndjob, på samme måde, som de snakker om gode blowjobs. Jeg synes det er noget pjat, for jeg har erfaret, at et håndjob kan være mindst lige så effektivt, og få fyrene helt i ekstase.

Læs også den ultimative guide til det bedste handjob hos Missgrey.dk

De gode råd til et godt håndjob

De fleste fyre jeg har snakket med, foretrækker, der bliver brugt glidecreme eller spyt til et handjob.

Så undgår I eventuelle smerter for ham, og hånden glider bare bedre. Snak med din partner om, hvad han foretrækker! Kommunikation er så vigtigt! Det er individuelt, hvad mænd vil have, så lad ham guide dig til det perfekte håndjob for lige netop ham!

Der findes f.eks. varmende og kølende glidecreme, som giver en ekstra twist til handjobbet. Den varmende forhandles her (sponsoreret link), og den kølende forhandles her (sponsoreret link).

De fleste fyre nyder, at der bliver leget med andet end blot pikken imens. Du kan eventuelt kæle for bollerne eller mellemkødet. Er I rigtig friske, og begge tænder på det, kan en forsigtig finger analt også give et guddommeligt håndjob.

Leg, leg og leg – med sexlegetøj

Der findes efterhånden så meget godt legetøj til fyre, som også nemt kan anvendes ved håndjob.

Tenga Eggs er udformet specielt til handjob (sponsoreret link), og kommer i flere forskellige udformninger.

De kan anvendes både af jer, som par, men også af manden alene. Det er små, gummisleeves, som køres ned over pikken med hånden. Der er forskellige ”mønstre” og ”nupre” på indersiden, som giver fyren en speciel oplevelse.

Der findes 6 forskellige slags, så det er bare med at teste, hvilket der passer bedst til jer. Tenga Eggs er, som udgangspunkt, et engangsprodukt.

Men med god rengøring kan de anvendes et par gange. Lad mig sige, der er en god grund til, at Tenga Eggs er det førende sexprodukt i Japan!

Derudover er der selvfølgelig mange andre gode sleeves på markedet, specielt egnet til håndjobs.

Husk endelig glidecreme, når der anvendes sleeves.

Derudover kan I også, med fordel, anvende forskellige små vibratorer, såsom bulletvibratoren fra Rocks Off (sponsoreret link). Læg vibratoren ved roden, bollerne, eller ved hans mellemkød, imens du giver ham handjob.

Nogle fyre foretrækker at anvende en penisring, imens de får et langt, godt håndjob. Pikringen gør pikken mere ”stiv”, og den kan hjælpe med til, at han ikke kommer nær så hurtigt. Desuden bliver følelsen mere intenst, fordi der samles mere blod og dermed følelse.

Tænd ham endnu mere med de frækkeste trusser (sponsoreret link)

Vær ikke bange for at tage fat

Han går ikke i stykker, selvom du tager hårdt fat. Ofte giver det et meget bedre handjob for ham.

Det er pirrende at se en fyrs reaktion på et fast, hårdt greb om pikken. Du kan lege med at stramme lidt med hånden, og derefter løsne op. Variation i grebet er altid en sikker vinder.

Tak fordi I læste med, og god fornøjelse med handjobs! Og lad os nu lige få handjob til at være mindre undervurderet! Det er en fantastisk følelse for begge parter!

Over and out – Miss Fantasy

Facebook: Missgrey

Sponsoreret indhold