Det frække4. marts 2016

Sådan giver hende du orgasme

Svært ved at give din partner orgasme? Hos Sinful.dk er der gode råd at hente
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme_kvinde.jpg
 (Foto: All Over Press)

Vi kan vist alle blive enige om, at sex er noget af det dejligste man kan foretage sig sammen. Og selvom det ikke behøver ende med et kæmpe festfyrværkeri, så er det da absolut et plus, når akten slutter med at I helt og aldeles bliver overmandet af en skøn, tilfredsstillende orgasme.

Men kvinder har nu engang ikke altid lige så nemt ved at komme, som (de fleste) mænd. Det er der heldigvis råd for: Med et par enkle redskaber kan du nemt hjælpe naturen – og hende – lidt på vej, så I kan se sol, måne og stjerner sammen. Og måske endda lidt hurtigere, end I er vant til.

Find alle de magiske "orgasme"-værktøjer på Sinful.dk

Her kan en vibrator være lige det der skal til, for at sende hende helt ud over kanten.

https://imgix.seoghoer.dk/mgaic_wand_0.jpg
 (Foto: Sinful)

Voldsom ser den ud - og voldsomme orgasmer kan den gi' (Foto: Sinful.dk)

Hvis hun har brug for virkelig kraftig stimulation, så er Magic Wand fra Sinful et oplagt valg. Det store, runde hoved sikrer hende maksimal ydelse af vibrationerne, og her får hun virkelig kraftige og effektive vibrationer. Og da den kører på strøm er I garanteret, at den aldrig løber tør for power, mens I er aller bedst i gang. Og så kan du jo være en gentleman og holde den for hende.

Find mange andre sex-tastiske vibratorer på Sinful.dk

https://imgix.seoghoer.dk/womanizer_0.jpg
 (Foto: Sinful)

Gå skridtet videre end en almindelig klitorisvibrator: Womanizer kan noget helt specielt (Foto: Sinful.dk)

Skulle hun have lyst til at opleve en helt anden form for stimulation, skulle I prøve den prisvindende Womanizer, der er helt unik. Den danner et let vakuum omkring hendes klitoris og skaber pirrende luftbølger, så der opstår en vibrerende og sugende fornemmelse, der føles ekstremt nydelsesfuldt. Og den kan hun også overlade trygt i dine hænder, så det er dig, der styrer legen.

https://imgix.seoghoer.dk/we-vibe.jpg
 (Foto: Sinful)

Få ekstra meget ud af det begge to med en parvibrator (Foto: Sinful.dk)

En tredje mulighed er We-Vibe, der er et sexlegetøj specielt designet til par, så I begge får glæde af den. Den mindste del af vibratoren indføres i hendes skede, og når du så trænger ind i hende, vil det lille vibratorhoved blive skubbet op mod G-punktet, mens I begge kan nyde de frække vibrationer fra hovedet. Samtidig lægger den store del af vibratoren sig op af hendes klitoris og giver dermed ekstra meget stimulation.

Tre helt geniale stykker legetøj I kan fornøje jer med sammen, og så er der pludselig ikke så langt til det forjættede festfyrværkeri.

Find meget mere inspiration til et fantastisk sexliv på Sinful.dk

Sponsoreret indhold