Det frække1. februar 2016

Annonce: Klitoris-vibratoren har fundet sin overkvinde

Udseendet har Womanizer søreme ikke med sig. Til gengæld kan det revolutionerende stykke sexlegetøj give langt de fleste kvinder orgasme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/womanizer.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)

De fleste indkøbere spærrede øjnene op da klitoris-stimulatoren Womanizer blev præsenteret og lanceret på Erofame messen i Hannover i efteråret 2014. Den nye pige i klassen mindede nemlig mere om et bling-bling øretermometer eller et stykke børnelegetøj end et effektivt stykke sexlegetøj der kunne tage kampen op imod de mere traditionelle klitorisvibratorer.

Hun kan give 19 ud af 20 kvinder orgasme
Men som bekendt skal man ikke skue hunden på hårene. Her var nemlig tale om et revolutionerende produkt, der godt nok ikke var specielt kønt, men som til gengæld viste sig at være noget af det mest effektive der til dato er blevet frembragt til at fremkalde orgasme med.

Og der er ellers mange om buddet. Find hele det store udbud af vibratorer her.

En helt ny form for sexlegetøj der i dag høster stor anerkendelse og priser verden over, og som blandt andre anbefales kvinder som 29-årige danske Veronica der endnu aldrig har opnået orgasme.

”Det tager fra 30 – 60 sekunder før den for alvor tager fat. Det gælder om lige at slappe af og komme i den rette stemning. Men så sker der helt klart også ting og sager”, smiler Veronica, der endnu aldrig har opnået en reel orgasme. Men Womanizer kan meget vel vise sig at være produktet der får hende hele vejen hen over bakketoppen, kan man læse på bloggen på Sexshop.dk hvor Veronica og andre helt almindelige danske par og singler tester alle tænkelige typer af sexlegetøjsprodukter.

Læs om Veronicas erfaringer med Womanizer her.

Womanizer er IKKE en vibrator
Det nye og revolutionerende ved Womanizer er at det netop IKKE er en vibrator. Produktet vibrerer nemlig ikke, men stimulerer fysisk direkte på klitoris via små og pulserende trykbølger der giver modtageren en yderst målrettet form for stimulation.

En blid og følsom men samtidig effektiv måde at fremkalde lyst, øget sensitivitet og orgasme på. Hvilket senest har hjembragt super-effektive frøken W den prestigefulde Xbiz Award i Las Vegas for årets (2015) mest innovative stykke sexlegetøj.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med orgasme-fremkaldende Womanizer, så mød hende allerede i dag hos Sexshop.dk

Hør mere om den innovative stimulator i videoen herunder:

Sponsoreret indhold