Det frække5. februar 2016

Annonce: Parvibratoren - kongen af sexlegetøj

Her bliver du introduceret til markedet bedste parvibratorer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flamingo_parvibrator.jpg
 (Foto: sexshop.dk)

De fleste har hørt om parvibratoren We-Vibe, kendt som sexklemmen, som kvinden kan have på under samlejet. I dag er We-Vibe et ikon der fås i mange forskellige udgaver, men flere andre producenter har også interessante bud. Hils på Flamingo og The Lovers’ Dream.

Undersøg alle de forskellige parvibratorer på Sexshop.dk

Parvibratoren We-Vibe har på mange måder været en revolution i sexindustrien. Designet i sig selv er unikt i form af et klemmeformet stykke sexlegetøj hvor det ene ”ben” i klemmen stikkes op i vagina og det andet sidder udvendigt og kan stimulere klitoris.

Samtidig er der plads til at han kan trænge op i hende mens hun har vibratoren på og derved også kan få glæde af vibrationerne fra den. Det er det der gør den til en parvibrator.

MEN læg så dertil muligheden for at fjernstyre den fra mobilen via en app. Nu bliver We-Vibe til et frækt element i forspillet eller kan bruges til kinky leg hvor hun f.eks. har klemmen på hjemme og han styrer vibrationerne fra mobilen på vej hjem til hende – eller I kan bruge den under indkøbsturen.

Den magiske Flamingo
Netop det frække element ved at kunne tage jeres sexliv med uden for hjemmets fire vægge, er et af de elementer parvibratoren Magic Motion Flamingo slår sig op på. I designet minder den netop om en flamingo hvor hovedet skal sidde uden på og kroppen inden i hende.

Lige som We-vibe kan den styres ved hjælp af en app fra din iPhone eller Android telefon, og det er muligt at styre flamingoens vibrationer med både musik, bevægelser, stemmer, forprogrammerede og brugerdefinerede vibrationer samt nogle forskellige sjove spil. Det er virkelig avanceret.

Prismæssigt ligger Magic Motion Flamingo noget under We-Vibe topmodellen We-Vibe 4 Plus, men er mindst lige så avanceret. Få meget mere at vide i videoen herunder:

De elskendes drøm
Et andet bud på en parvibrator er The Lovers’ Dream. Den ligner lidt mere en traditionel dildo med et lidt mindre, hjerteformet vedhæng til stimulation af klitoris. Den fungerer på samme måde som de andre parvibratorer, men kan ikke fjernstyres.

Kan det ikke blive kinky nok for dig og din partner? Find inspiration på Sexshop.dk

Vibrationsmæssigt er den også mindre avanceret. Der er fem forskellige mønstre der kan afspilles i fire forskellige hastigheder. Men til gengæld har den tre vibrerende, anatomisk korrekt formede zoner til stimulation af klitoris, g-punkt og dybt inde i vagina. Det sidste skulle give ekstra nydelse – især for hende.

The Lovers’ Dream er i øvrigt vandafvisende. Så skulle I have lyst til at tage den med under bruseren, så giver det nye muligheder for at udvide legen.

Prismæssigt ligger The Lovers’ Dream på linje med We-wibes topmodel.

Sponsoreret indhold