Det frække13. marts 2018

Sådan får du frækkere oplevelser i sengen

Sådan får du fantastisk sex af den mere forbudte og frække slags
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful2509_0.jpg
 Foto: All Over

Uanset om du er nybegynder eller rutineret, når det kommer til analsex, så findes der en lang række produkter, der kan tage din oplevelse til næste niveau.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig en simpel step-by-step guide til, hvordan du får endnu bedre, sjovere og frækkere analsex.

Disse produkter skal du prøve til analsex

1. God hygiejne er et must

Når det kommer til analsex, er det vigtigt at føle sig helt udtømt og ren, inden man går i gang.

Der er nemlig ikke noget værre end at få ubehagelige overraskelser, når man er i gang, eller have følelsen af, at man skal på toilet.

Sinful.dk har et stort udvalg af rengøringsprodukter (Sponsoreret link), du kan bruge inden analsex, så du kan nyde det ordentlig og give dig helt hen.

2. Glidecreme er alfa-omega

Du danner ikke naturligt sekret bagtil, derfor kommer du ikke udenom at bruge en glidecreme, hvis det skal være en behagelig oplevelse.

Denne glidecreme fra Pjur Analyse Me (Sponsoreret link) er specielt udviklet til analsex og leg med analsexlegetøj i stål og glas, men du må ikke bruge den sammen med sexlegetøj i silikone.

3. Få større sensation med en anal plug

Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte roligt ud og prøve et startersæt som dette BumBum butt-plug sæt (Sponsoreret link). Dens fod er smal, men ekstra lang, så du kan være sikker på, at den ikke smutter nogen steder, når du begynder at udforske.

Med sættet får du tre anal plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan gå op i størrelse og opleve mere fyldig og intens anal-stimulation, når du er klar til det.

Du kan også prøve denne jewel plug (Sponsoreret link), der har et luksuriøst og elegant design. Den er i størrelsen small og er derfor god til blid stimulation.

4. Spice tingene op med en anal-vibrator

Hvis du er vild med anal stimulation, men endnu ikke har prøvet en anal vibrator, så har du en masse godt i vente.

Med en anal vibrator vil du nemlig opleve endnu større nydelse.

Sinful.dk har et bredt udvalg af anale vibratorer (Sponsoreret link). Du kan vælge mellem almindelig plugs, prostata massager, wands og meget mere. Alt sammen med hver deres særpræg til at give dig intens stimulation.

Desuden har mange af vibratorerne forskellige vibrationsmønstre, du kan skifte mellem, så det aldrig bliver kedeligt, og som tillader dig at finde det, der føles allerbedst for dig.

5. Eksperimentér med en analkæde

En anal plug eller vibrator kan være fantastiske værktøjer til bedre analsex, men har du nogensinde prøvet en analkæde?

Analkæden er god til dig, der gerne vil eksperimentere endnu mere med anal stimulation, da den stimulerer hele vejen fra top til bund.

Denne silikone analkæde fra Sinful (Sponsoreret link) er god til dig, der skal prøve det for første gang, da den ikke er for bred eller lang, og så er den selvfølgelig blød og bøjelig.

Den har fire forbudne kugler, der er lette at indføre og som stimulerer alle anus’ følsomme områder. I bunden sidder en ring, der gør den sikker at bruge – og hvis du trækker den ud lige inden klimaks, vil du opleve en super intens orgasme.

Sponsoreret indhold