Det frække30. juni 2020

Sådan får du en fræk sommerferie i Danmark

Gør sommeren lidt frækkere end den plejer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bikini_paa_strand.jpg
 Foto: MEGA

Er ferien til udlandet aflyst i år? Pyt med det! Bliv hjemme i dejlige Danmark, hvor du sagtens kan få en rolig, afslappende og særdeles fræk sommerferie.

Vi kan alle blive lidt kåde her i sommervarmen, og hvis ferien skal være lidt frækkere end den plejer, så skal du måske kigge efter lidt nyt sexlegetøj til natbordsskuffen.

I samarbejde med Sinful, der har et stort sommerudsalg netop nu, giver vi dig 3 bud på frækt sexlegetøj, der kan sætte ekstra skub i den danske sommervarme.

Giv mig op til 60 procent på sexlegetøj (sponsoreret link)

Velve - Luksus Rabbit Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/velve_riva_rabbit_vibrator.jpg

Som en del af sommerudsalget, har Sinful sammensat en hel kategori med lækkert og billigt sexlegetøj til kvinder (sponsoreret link). En af de produkter, der er på tilbud netop nu, er den populære og luksuriøse rabbit vibrator fra Velve, som giver dobbelt op på nydelse. Den kombinerer nemlig en stimulation af klitoris med kraftfulde indre vibrationer, mens en pirrende varmefunktion sørger for en ekstra intens og hot oplevelse.

Tjek prisen på den frække rabbit vibrator her (sponsoreret link)

Fleshlight Girls - Riley Reid

https://imgix.seoghoer.dk/fleshlight_girls_riley_reid_utopia.jpg

Er du en mand og vil du gøre sommeren ekstra fræk i år, så er der heldigvis også masser af muligheder for dig. Sinfuls sommerudsalg med sexlegetøj til mænd (sponsoreret link) indeholder for eksempel masser en fleshlights, som er en af verdens mest populære onaniprodukter. En af de mest valgte modeller, som du kan få på tilbud netop nu, er udgaven med pornostjernen Riley Reid, der er formet som hendes vagina.

Køb en Fleshlight med Riley Reid her (sponsoreret link)

Dig og Mig - Erotisk brætspil på dansk

https://imgix.seoghoer.dk/dig_og_mig_erotisk_spil_paa_dansk.jpg

Erotiske brætspil bliver mere og mere populære blandt danske par. I sommerudsalget med sexlegetøj til par (sponsoreret link) finder du blandt andet det erotiske brætspil ‘Dig og Mig’ hvor du kan udforske fantasier, prøv grænser og eksperimentere med din partner. Den engelske udgave ‘You and Me’ har i en lang periode været en af de mest populære brætspil til par, men nu kan du altså nyde det frække spil i en dansk udgave.

Se den lave pris på brætspillet Dig og Mig (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold