Det frække4. marts 2016

Sådan booster du din sexlyst

Når den første stormende forelskelse har lagt sig og det bliver hverdag, så går det ud over sexlivet - men du kan selv gøre noget for at booste din sexlyst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boost_sexlysten.jpg
 (Foto: All Over Press)

Du kender det godt! Det har været en lang dag. Otte timer på job. Det tog over ½ time at køre hjem i myldretiden. Og mindst lige så lang tid at købe ind. Nu er aftensmaden spist og køkkenet er ryddet. Men selvom der er tid til det, er det ikke ligefrem spontan sex der falder dig ind. Tværtimod, du vil faktisk bare gerne slappe af, måske endda sove.

Start fra morgenstunden
Det må du jo så bare gøre. Få dig en god nats søvn, og start i morgen. For du kan selv gøre noget for at sætte gang i din seksuelle energi. Allerede i morgenbadet går du i krig. Du ved det godt – alle kvinder ved det – den bedste og hurtigste orgasme kan fås i badet. Bruseren er din hemmelige elsker. Så tilfredsstil dig selv med bruseren i morgenbadet. Jo flere orgasmer du får, jo større bliver din lyst til sex.

Opbyg en spænding i løbet af dagen
Send din kæreste et par frække sms’er i løbet af dagen der fortæller ham om dine fantasier. Det skal nok sætte gang i hans seksuelle gejst også. Så der kommer nok noget retur på telefonen. Nu vil timerne til I ses blive lange og næsten uudholdelige.

Pift sexlivet op med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Løb en tur
Når du kommer hjem så løb en tur. Når du træner din krop booster du din energi. Så løb en tur – gerne sammen med din kæreste, og så kan I jo snuppe et bad sammen når I kommer pustende og svedige hjem. Sex i badet er ikke at foragte.

her finder du flere forskellige stykker sexlegetøj, som er perfekte til at snuppe med i badet

Tænk på din påklædning
Når badet er overstået så hop i noget lækkert. Det er fristende når I har kendt hinanden længe at smutte i de løse bukser og den store T-shirt når I skal slappe af. Lad være med det. Det er så usexet. Tag i stedet noget tøj på der får dig til at føle dig sexet – at føle sig sexet giver lyst til sex – og han vil med garanti blive horny af det.

Måske kan du finde inspiration til påklædningen her?

Sluk for fjernsynet
Læg nu dagen bag jer. Sluk for computeren, fjernsyet og telefon. Tænd for noget musik I begge kan lide, og kig hinanden dybt i øjnene, kæl, kys og … ja …

En anden boldgade
Vil du have lidt mere knald på drengen. Så invester i en app-styret vibrator, sæt den op om morgenen, og lad din partner styre din ophidselse. Bare det at skulle kunne holde koncentrationen mens du er på arbejde kan være noget af en seksuel prøvelse, men ophidsende.

Har du et job hvor det ikke kan lade sig gøre, så vent til hjemturen.

Find en app-styret vibrator her.

Sponsoreret indhold