Det frække27. februar 2016

Forsød dit sexliv … med chokolade

Forfør din kæreste med masser af lækker chokolade
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chokolade_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den er lidt langt ude. Du ved det godt! Men der kan faktisk godt trækkes en parallel mellem sex og chokolade – én der ikke er helt så langt ude som den med grøntsagen. Chokolade indeholder nemlig stoffer der påvirker hjernens nydelsesområder, og det gør sex også. Voila!

Chokolade gør alle kvinder glade!
Så hvorfor ikke blande det søde med det sexede? Vil du have en uforglemmelig aften med din udvalgte? Glem alt om champagne og østers! Chokolade skal der til. Og har han ikke fattet det endnu, må vi kvinder selv tage chokoladeskeen i egen hånd.

Snup et spil … chokolade
Det betyder ikke at der skal gang i chokoladefontænen, de chokoladeovertrukne jordbær og andre dyre og komplicerede tiltag – lidt er godt!

Få endnu mere inspiration til et lækkert sexliv på Sexshop.dk

Start ud med et spil ludo. Erstat brikkerne med chokolade, og lav reglerne om – det eneste det handler om er at få mest chokolade. Det skal nok sætte gang i lattermusklerne, og eftersom chokolade stiger lige til nydelsesområdet i hjernen – både hans og dit – så skal det nok også sætte gang i nogle andre muskler – længere nede.

Giv ham et hint
Det var den lidt mere afdæmpede måde at gøre det på. Du kan også gå lidt kraftigere til værks. Lav en sexet guide til ham som fortæller hvor du vil slikkes fra nr. 1 til nr. … ja, det bestemmer du jo. En guide han kan følge trin for trin med sin tunge for guiden skal være på din nøgne krop.

Brug chokolade bodypaint, og tegn tallene på dine erogene punkter. Al chokoladen skal han slikke af.

Med denne Shunga Chokolade Bodypaint kan du give ham en guidet tur hele vejen rundt til alle dine erogene punkter.

Tag styringen
Eller du kan – når I er klædt af og klar til aktivitet på lagenerne – blindfolde ham og fodre ham med lækker chokolade i forskellige former eller med forskelligt fyld og lade ham gætte formen/fyldet. Gætter han rigtigt forkæler du hans ædlere dele – som du naturligvis har smurt ind med glidecreme med chokoladesmag først – med kys, slik og kærtegn. På den måde får I begge noget ud af det – og vil du også smage de ”rigtige” chokolader, så gør det, han kan alligevel ikke se det med bind for øjnene.

Find en glidecreme med smag af chokolade her – og gør sex så meget sødere og chokolade så meget mere sexet.

Sponsoreret indhold