Det frække14. maj 2018

Sådan booster du din orgasme

Her er de gode råd fra sexbloggeren Miss Robinson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/missgrey1.jpg
 Foto: All Over

Miss Robinson, moden sexblogger, gift med Mr. Handy og tre børn, blogger fast hver uge for Missgrey.dk. Derudover er hun også indehaver af Detlumrehjørne.dk.

Den hyppigste orgasme hos kvinder, er klitorisorgasmen

Den er nemmest at opnå, hvad enten du har solosex, eller er sammen med din partner. Det er sjældent, at den ikke lykkedes. Det er dog ikke alle, der er så heldige at kunne få klitorisorgasme, faktisk er det et stort problem for nogle kvinder. Jeg prøver her at guide dig lidt til, hvordan du med små ændringer og indkøb, kan booste din klitorisorgasme med et par ”levels” op.

Klitorisorgasme med power på

Vi har alle vores yndlingsmetode, når det kommer til onani. Enten er det med fingeren, andre gange med bruseren og er du så heldig at have en partner, er han eller hun også velkommen til at bidrage til de vaginale eksplosioner.

Jeg personligt holder meget af den nye teknologi med pulserende trykbølger, som bl.a. Satisfyer og Womanizer kan leverer. Det kan blive virkelig intenst, når suget ligger lige hvor det skal på klitoris.

ER DU KLAR TIL AT UDLEVE DIN INDRE SKOLEPIGEFANTASI? (sponsoreret link)

Når klitorisorgasmen indtræffer, skal jeg hurtigt fjerne suget, ellers er det næsten ikke til at holde ud og jeg bliver overstimuleret. Med lidt justering i styrken, hvis jeg kan fumle mig frem til det i kampens hede, bliver orgasmen fantastisk og langvarig. Jeg tilfører altid lidt vandbaseret glidecreme, når jeg hygger mig med mit sexlegetøj, det gør det bare lidt sjovere.

Læs også Miss Robinson: Sådan får du en himmelsk orgasme med en Satisfyer

Orgasmecreme - bare en dråbe

Første gang jeg hørte om orgasmecreme tænkte jeg, "year right - som om"! MEN efter jeg fik det prøvet, må jeg sige, at min indstilling har ændret sig radikalt! Hvad den lille dråbe - og mere behøves ikke – kan fremtrylle, er virkelig imponerende. Du skal blot trykke en lille smule ud på fingeren, og påføre rundt på klitoris. Efter kort tid og op til et minut, begynder cremen at virke, og du vil mærke en sjov snurren i huden. Klitoris bliver meget følsom, da cremen øger blodgennemstrømningen og gør den mere følsom.

Min klitoris hæver lidt og det kilder, når jeg rør ved området på og omkring klitoris. Det er svært at vente med at nulre videre, men det virker bedst, hvis du lige lader det sidde et stykke tid. Det gør din klitorisorgasme lidt kraftigere og den holder også lidt længere. Følsomheden ved berøringen bagefter, hvis fx. du ligger i missionærstilling med din partner, er også intens, når I gnubber jer op ad hinanden.

Læs også: Sådan får du stærkere orgasmer

Klitorisorgasme med snurrende legetøj

Hvis du er til sexlegetøj og ikke ligger inde med en fx. Magic Wand eller bullet vibrator, så er det tid til at shoppe. Begge hjælpemidler er absolut et "must have" i mine øjne.

De fleste Magic Wands har en meget kraftig motor, og kan på forholdsvis meget kort tid, hjælpe dig til klitorisorgasme. Jeg har både en med ledning og en uden, og de kan begge hjælpe mig til klimaks. MEN den med ledning leverer varen hurtigst.

LAD HAM TAGE KONTROLLEN OVER DIG I DETTE SØDE OG FRÆKKE SLAVESÆT (sponsoreret link)

Det samme glæder for Bullet vibrator, som ofte kommer med flere vibrationsmønstre og hastigheder. Jeg selv bruger sjældent de forskellige mønstre, da jeg har det bedst med konstant og hurtig vibration. Om det er min tålmodighed eller om jeg bare har det som favorit, ja det må nok komme an på en prøve. Sidst men ikke mindst, det nye sort – onaniperler.

Det er en ”almindelig” perlekæde smurt ind i glidecreme, som i øvrigt kan bruges på både kvinder og mænd. Det lyder spændende, den har jeg til gode.
Fingeren og tungen gør det bestemt også

Selvfølgelig skal vi ikke undervurderer den manuelle funktion vi har i fingeren. Den er lige ved hånden, kender det rigtige tryk, hastighed og følelse. Et lækkert lickjob med tunge (selvfølgelig) er bestemt også at foretrække, men det er lidt svært ved solo sex, da det er de færreste af os, der er slangemennesker og kan klare den opgave selv! En kombination med orgasmecreme eller gel og så fingerarbejde, kan også give en fantastisk klitorisorgasme.

Jeg syntes bare det er vigtigt at vide, at du ikke KUN behøver at bruge fingeren, der er masser af andre muligheder.

YOLO og knus fra
Miss Robinson

Sponsoreret indhold