Det frække26. december 2018

Så ofte onanerer kvinder

Se hvor ofte andre gør det og klik selv ind og vis, hvor tit du selv gør det.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_4.jpg
 Foto: Shutterstock

Den tid er for længst forbi, hvor kvinders onani var noget, der var upassende eller sågar samfundsnedbrydende. Lykkeligvis. Godt hjulpet på vej af kvindefrigørelsen generelt og af tv-serier som ’Sex and the City’ og ’Girls’ er kvinders private sexliv ikke længere tabu, og enhver kvinde med respekt for sig selv har mindst en enkelt dildo eller vibrator liggende i øverste skuffe i natbordet.

Hvis du ikke har en Rabbitvibrator, er det vist på tide. Prøv én og du er helt solgt (sponsoreret link)

Men hvor ofte gør de det så, de der kvinder? Altså leger med sig selv. For det er næppe på niveau med

I en undersøgelse blandt de kvindelige læserne af Daily Mail, svarede 26 procent, at de mindst legede med sig selv en gang om dagen, mens det for 24 procent blev til en par gange om ugen. Det samme antal tog sagen i egne hånd 1-2 gange om ugen, mens det for otte procents vedkommende var en gang om måneden. Henholdsvis otte og 10 procent svarede sjældent og aldrig.

I en amerikansk undersøgelse fra 2002 viste det sig, at kvinder for 44 procents vedkommende onanerede gennemsnitligt 4,7 gange hver måned.

Store forskelle på undersøgelser

I en undersøgelse foretaget af Ekstra Bladet i 2008 blandt flere end 26.000 brugere viste, at 77 procent af de kvindelige læsere masturberede indtil flere gange om ugen.

Det står dog i kontrast til en mere nylig undersøgelse publiceret i amerikanske Huffington Post. Den er foretaget af mere seriøse National Survey Of Sexual Health And Behavior fra Indiana University.

Her viste det sig, at antallet af kvinder, der onanerede mere end fire gange om ugen, blot var 3,1 procent blandt de 18-24-årige, mens der i aldersgruppen 25-29-årige var fem procent. Herefter faldt det drastisk fra 30-årsalderen og frem, hvor det blot var 1.5 procent eller derunder, som legede med sig selv mere end fire gange om ugen.

Prøv en klitoris-vibrator (sponsoreret link)

Det mest almindelige var faktisk, at kvinder rørte ved sig selv et sted mellem ’månedligt og nogle få gange om året’.

For mændenes vedkommende svarede henholdsvis 18,8 og 20,1 procent af de 18-24-årige og de 25-29-årige, at de onanerede flere end fire gange ugentligt.

Vi mener dog her på SE og HØR, at vi har landets frækkeste læsere. Så vi kunne godt tænke os at høre fra jer derude. Kort og godt.

En g-punktvibrator giver dig de dejligste orgasmer (sponsoreret link)

Hvor ofte onanerer I kvinder?

Sponsoreret indhold