Det frække30. august 2017

Så mange spiller den af på jobbet

Har du en kollega, der ikke kan holde den i ro på arbejdspladsen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_paa_jobbet.jpg
 Foto: All Over

Der er mange ting, man kan få tiden til at gå med på arbejdspladsen. Men kan naturligvis passe sit arbejde. Eller man kan skrive private mails, file negle, spise snacks og trille tommelfingre.

Eller man kan masturbere.

Og det er der en hel del mænd, der gør, viser en række forskellige undersøgelser, selv om der er stor forskel på, hvor mange der faktisk er tale om.

En nylig britisk undersøgelse publiceret i Daily Star viste, at det samme var tilfældet for 13 procent af mændene fra Wales havde taget sagen i egen hånd i arbejdstiden mod blot tre procent af mændene fra Belfast.

Men i en hjemlig undersøgelse foretaget af YouGov for Søndagsavisen sidste år havde 26 procent onaneret på arbejdspladsen, mens det kun var tilfældet for otte procent af kvinderne.

Og endelig viser en undersøgelse foretaget af Ravishly, at hele 40 procent af den mandlige arbejdsstyrke i byen, der aldrig sover, New York, føler sig nødsaget til at tage noget af presset, mens de er stemplet ind på jobbet.

Men er onani på arbejdspladsen egentlig en god eller en dårlig ting? Sexolog Sara Skaarup er bestemt ikke nogen kritiker af projektet.

- Jeg er fortaler for, at man tager sin seksualitet med på arbejdspladsen, selv om man naturligvis ikke kun skal fylde hele sin arbejdstid med lir.
- Libidoen er jo livskraften, og den skal man gerne have med sig over alt.
- Det er nok bedre at gøre det, hvis der er noget energi, der skal ud, end at man hele tiden retter sin liderlighed mod de andre medarbejdere på arbejdspladsen, siger Sara Skaarup til SE og HØR.
- Så bliver man måske en bedre og mere afslappet kollega.

Hun stiller dog spørgsmålstegn ved, om forskellen mellem mændene og kvinderne er så store, som angivet.
- Mænd har det jo med at runde op, mens kvinder runder ned vedrørende seksuelle aktiviteter. Det er stadig lidt af et stigma at være en liderlig kvinde. Og så er mænd ofte mere letantændelige, mens en del kvinder har længere til akut tænding eller er decideret seksuelt lukket mere ned.

Sponsoreret indhold