Det frække23. februar 2016

Så mange Tinder-brugere har fladlus

De små bæster er endnu ikke udryddet af intimbarbering
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fladlus.jpg
 (Foto: All Over Press)

Troede du fladlusene var udryddet på grund af de seneste årtiers tiltagende intimbarbering? Så tro om igen.

For der er stadig masser af kryb derude.

Således viser en undersøgelse foretaget på University of Sydney viser, at op imod skræmmende 750.000 personer, der bruger dating-app’en Tinder er inficeret med de små bæster, der lægger æg i kønshår.

Helt grundlæggende er regnestykket dog baseret på, at 1-2 procent af den befolkningen har disse lus, og overført til antallet af Tinderbrugere er tallet altså trekvart million, har den britiske avis Daily Star regnet sig frem til.

Få et sjovere sexliv - med eller uden fladlus. Køb alt i sexlegetøj på Sexshop.dk

- Tallet formodes at være højere blandt ældre personer, mænd og mænd, der har sex med andre mænd, siger Dr. Cameron Webb til avisen.

Undgå fladlus og andre sygdomme - Fornøj dig med alt det bedste sexlegetøj

Han erkender, at trenden med at fjerne alt hår forneden har gjort livet svært for mange fladlus, men det er jo langt fra alle seksuelt aktive, der fjerner alt hår.

- De forsvinder ikke. Fladlus har været iblandt os i tusindvis af år, og de kommer til at være iblandt os i tusinder mere, lyder det fra Dr. Webb.

Lusene lever i cirka en måned, og en hunlus kan lægge op til 30 æg i den periode. Så i princippet kan en infektion vare i ganske lang tid, hvis den ikke bliver behandlet.

Ganske som var det lus på toppen af dit hoved, opleves symptomerne som kløe.

Sponsoreret indhold