Det frække16. februar 2016

Syv ting, der sker i kvindekroppen under sex

Har du nogensinde spekuleret over, hvad der egentlig sker med din krop, når du har sex? Og her mener vi ikke bare, at du bliver våd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvindekroppen_sex.jpg
 (Foto: All Over Press)

Kroppen er fascinerende. Ikke blot fordi den kan vække begær hos det modsatte – eller til tider det samme – køn, men også fordi der sker mange utrolige ting med den under sex.

Med udgangspunkt i en artikel fra youtango.com giver vi dig her en et lille uddrag af nogle af de ting, der sker med din krop, hvis du ellers er en af dem, der godt kan lide at engagere sig i det der sex.

Din smertetærskel bliver højere
Det behøver ikke at inkludere en omgang s/m med Mr. Grey, men din krop kan ganske enkelt (og smart nok) holde til mere smerte, når du har sex. Det er vist heller ikke helt unormalt, at mange oplever nydelse i forbindelse med visse typer smerte...

Dit ansigt bliver rødt
Ja, man kan sandsynligvis godt se på dig, når du lige har haft sex. Blodårerne tættest på huden udvider sig og giver dit ansigt et pink skær. Det er helt normalt og intet at bekymre sig over.

Giv dig helt hen til din partner - og opnå fuld tilfredsstillelse med en lækker parvibrator

Skedeprutter
Det er ikke fedt for nogen parter, når det opstår. Men det sker helt konkret, når en luftlomme presses ud af skeden. Men det kan faktisk også ske for kvinder i andre fysiske situationer såsom yoga og pilates. Du kan mindske de til tider pinagtige lyde ved at styrke mellemgulvet med knibeøvelser.

Stram underlivet op med bækkenbundskugler fra Sinful.dk og få endnu bedre sex

Du skal tisse efter sex
Naturen er ikke så dumt indrettet. Det er faktisk en rigtig god ide at tisse efter sex. Også selv om du næsten lige har tisset. Det kan nemlig fjerne eventuelle bakterier, der eller ville kunne udvikle sig til infektioner. Hvis det stadig føles som om, du skal urinere, selv når du lige har ladet vandet, kan det skyldes det ekstra fysiske pres på din blære og på g-punktet.

Sex fører til mere sex
Har du haft en god sexoplevelse, vil du sandsynligvis have lyst til mere sex snarest. Det er i øvrigt en særlig god ide for kvinder i overgangsalderen med sex et par gange om ugen (mindst). Da det forhindrer skeden i at blive for snæver med smerter for kvinden til følge, lyder det fra Leah Millheiser.

Få mere sex - sexlegetøj gør det hele lidt sjovere

Sex afhjæper spændinger
Hjernebarken lukker af under en orgasme, og der sendes herefter besked om, at der ikke længere er brug for mere sex (for nogle varer det kun meeeeget kort tid). Derefter udsendes der søvnfremkaldende og afslappende kemikalier som serotonin og opiater.

Din anus bliver selvsmørende
Hvis du jævnligt dyrker og nyder analsex, så bliver området selvlubrikerende. Der udsendes et særligt sekret, når du skal på toilettet, og efterhånden vil kroppen også producere det samme ved analsex. Det er praktisk. Men bare sørg for at det ikke er rødt, for så skal du straks søge læge.

Sponsoreret indhold