Det frække 24. januar 2018

Parforhold: 6 råd der bringer jer lettere igennem de kolde måneder

Vinteren er kold og lang her til lands. Tænd gnisten i jeres forhold med disse seks råd
Foto: All Over

1. Tag en pjækkedag sammen. Aftal en dag i god tid, hvor I udelukkende skal pleje jeres parforhold. Har I børn, så aflever dem i skole eller institution eller måske hos bedsteforældrene og sørg for, at de bliver hentet af andre end jer. Bliv i sengen hele dagen og genoplev, hvordan det var at være nyforelsket.

[

2. Køb nyt legetøj, som I begge får glæde af. For eksempel denne We-Vibe Unite par-vibrator, der er sat ned til kun kr. 321,- (sponsoreret link)

3. Overnatning på hotel. Book et ophold allerede næste weekend, hvor du og din partner for alvor kan nyde hinandens selskab. Gå på lækker restaurant, gå en lang tur, drik kakao eller Champagne. Knald både før og efter middagen, og bliv længe i sengen om morgenen,

node:aller-related-content:1]

4. Analog aften. Det er forbudt at bruge noget som helst elektronik. Sluk for fjernsynet, ingen iPad eller computer og slet ingen telefon. De skal slukkes og lægges langt væk. Drop endda alle elektriske lys. Denne aften, hvor der er mørkt udenfor, skal udelukkende dedikeres til jer. På denne måde er i alene i verden, og så er det jo en kendsgerning, at alle ser bedre ud kun i stearinlysets eller kaminildens skær. Og man må jo godt lege med netop stearinlys, hvis man tør … Eller et lækkert massagelys (sponsoreret link)

5. Fordelt på to weekender får i en dag hver, hvor alt kun skal handle om en af jer. Hvis hendes største behov er at få lov til at sidde og læse dameblade, mens hun får sine fødder masseret i en time efterfulgt af en lang snak om hendes anstrengte forhold til sin søster, jamen så er det sådan, det bliver. Hvis hans behov er at få et blowjob efterfulgt af rygmassage, mens der kører Premier League på fjerneren, jamen så … Måske er det med omvendte fortegn. Vi skal nemlig ikke gøre os til dommer over, hvad mænd og kvinder har lyst til. I hvert fald vil i sandsynligvis opleve, at når man får dækket sine egne lyster og behov, har man meget mere lyst til at gøre det samme for sin partner.

6. Rolleleg. Om han skal ud og have fat i en politiuniform (sponsoreret link) og et sæt håndjern (sponsoreret link), eller om hun skal trække i stewardesseuniformen (sponsoreret link) og give ham en flyvetur, han sent vil glemme, bestemmer i naturligvis selv. Men at lege med roller kan være et kærkomment kick til et parforhold, hvor meget passion drukner i rutiner. Lad det blive et frækt lyspunkt i vintermørket. Køb de frækkeste kostumer her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold