Det frække31. januar 2018

11 tegn på at det er tid til at komme ud af dit parforhold

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal gå fra ham, så kommer svaret her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/traette_af_hinanden.jpg
 Foto: All Over

Har forholdet længe været dødt? Helt dødt? Men er du alligevel i tvivl om, hvorvidt du skal blive sammen med din mand, så er det godt, at du har DET FRÆKKE.

For vi gør det nemt for at dig at afgøre, hvorvidt du skal blive sammen med ham, eller om skriften på væggen er så tydelig, at kun en dyslektisk muldvarp vil kunne overse den.

Værsågod. Her er ...

11 tegn på at det er tid til at komme ud af dit parforhold

1. Du beder stille til, at han en dag kommer hjem og fortæller, at han har fundet en anden og vil forlade dig. Så behøver du ikke at gøre det, og du kan udnytte, at han har dårlig samvittighed.

2. Du har overvejet at give ham en næseklemme, der stopper hans snorken. Ved at lukke helt af for alle åndedrætsfunktioner. For altid.

3. Du har overvejet, om du egentlig gider at ofre din hårtørrer eller dit glattejern på det ’lille uheld’, han kunne komme ud for i badekarret.

4. Du har Googlet, hvordan man løsner bremseskiverne i en bil.

5. Du har foret hans yndlingsunderdrenge (sponsoreret link) med tegnestifter.

6. Du betragter ham, mens han spiser, og du håber lidt, at han får noget galt i halsen.

7. I har ikke haft sex siden Venstres årsmøde (sponsoreret link) i 2016. Du husker det, fordi det cirka var lige så ophidsende.

ERSTAT HAM I STEDET MED EN 23 CM EUROPEAN SUPER LOVER (sponsoreret link)

8. Du betragter ham nogle gange, når han sover, og dine tanker bliver ved med at kredse om, hvem der ved sine fulde fem er så livstræt, kompleksfyldt og passionsfornægtende, at de vil bruge deres liv med sådan en klaphat.

9. Når han beder dig om at lave en kop kaffe, har du mest af alt lyst til at hælde den ned i skødet på ham. Det vil for første gang i lang tid skabe lidt action og bevægelighed i de regioner (sponsoreret link).

10. Du har oprettet en datingprofil, og du håber lidt, at han skriver til dig fra sin profil, så du kan afvise ham.

11. Du har noteret dig, at kvinder i gennemsnit lever fire år mere end mænd. Og du glæder dig til de fire år.

Sponsoreret indhold