Det frække10. februar 2022

Panik før Valentinsdag? Vi guider dig til den perfekte gave og aften

14. februar skal du fejre jeres forhold - vi har samlet romantiske og frække tips til Valentinsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tpgrfphotos194294_0.jpg
 FOTO: MEGA

Du ved jo godt, at Valentinsdag er lige om hjørnet. Alligevel har du ikke styr på, hvordan Store Kærlighedsdag skal forløbe.

Heldigvis har vi gjort forarbejdet. Vi har har samlet en række tips, der vil gøre din kæreste glad og netop denne Valentinsdag uforglemmelig. Nogle af disse bud handler om gaver, andre om hvad I kan foretage jer på selve dagen.

Romantik

Sexolog og parterapeut Christiane Meulengracht synes, at det handler om at gøre noget, have omtanken og tage initiativet:

- Pak picnickurven eller bestil den og kom ud i det fri. Det er nok koldt den dag, så måske finder du et shelter eller bålplads og har tapas og champagne/øl og grillpølser. Eller gør det i haven. Eller gården. Hvis din partner ikke er til udeliv, så tænd op - der må gerne være VARMT - læg lammeskind på gulvet, tag tøjet af og spis noget let og meget lækkert.

Meulengracht har også et lidt frækkere bud:

- Book et bord på en god restaurant. Køb en lille vibrator med fjernbetjening. Hun har vibratoren i sig, du styrer fjernbetjeningen…

Sexologen har yderligere et tip:

- Indfri et af din partners ønsker, som hun/han ikke tror, at du vil være med til/gider/har udsat. Altså noget der enten gør din partners liv/hverdag lettere eller gør hende/ham overraskende glad. Er det en tur på museum og se på kunst (men du siger altid nej)? Er det endelig at få malet de sidste dørkarme? Er det at se en fræk film sammen? Er det at tage en tango-time eller tantra-aften sammen?

Hele dagen

Pasquale Paladino er parterapeut og sexolog, Han foreslår, at du først tænker over, hvilke af de fem kærlighedssprog din partner taler.

- Hvis din partner føler sig elsket ved at bruge tid sammen, så kan din gave til ham/hende være at rive hele dagen ud af kalenderen og tilbringe hele dagen sammen.

- Her er det vigtigt, at du giver din fulde opmærksomhed, da han/hun ellers ikke vil føle, at tiden i virkeligheden er brugt sammen. Det betyder, at du skal lægge telefonen langt væk, arbejdet til side og alt, hvad der kan distrahere dig fra at være tilstede med din partner. Tre eksempler på tid sammen kan være:

Spise på en romantisk restaurant, tag til det sted I havde jeres første date, yilbring dagen med at være derhjemme og have nogle dybe snakke.

De andre kærlighedssprog er fysisk berøring, tjenester, gaver, anerkendende ord.

Rosenblade

Sexolog og parterapeut Katrine Berling: Tænk over hvad din partner virkelig kan lide:

- Er det en person, der godt kan lide romantik, gå ud og spise, et spaophold, hjemmehygge med champagne og jordbær i sengen, fræk sex. Gaven skal selvfølgelig være noget, du også har lyst det.

Mange par taler om, at gnisten forsvinder, men det gør den faktisk ikke af sig selv, det gør den, fordi vi ikke holder den ved lige, mener Berling.

- De bedste gaver er fælles oplevelser, I kan lave sammen, siger sexologen, der mener, at man kan holde gnisten i live i forholdet ved at huske overraskelser.

- Overraskelsen kan være det, at din partner ikke ved, hvad I skal, så du blindfolder din partner i bilen på vej til oplevelsen. Eller at du sørger for, at sengen er fuld at rosenblade, når I kommer hjem.

Redaktionens tip til gave

Her på redaktionen har vi været igennem alle faser omkring Valentinsdag: Benægtelse (‘amerikansk pladder’), overgivelse (husker chokolade) og tilegnelse (sætter kryds i kalenderen til date night).

Men der er mere, man kan gøre. Også af seksuel karakter. Du kan besøge Danmarks største sexhop, sinful.dk, der har lavet en hel sektion med gaveideer til Valentinsdag. Og endda delt dem op efter køn.

Så er din kæreste en kvinde, foreslår shoppen en Amaysin Power Opladelig Magic Wand Vibrator. En kraftig og alsidig (du kan også bruge den til ømme muskler) vibrator, der næsten garanterer orgasme.

Skulle din partner være en mand, peger sinful på Mr. Membr Explosive Handjob. Det drejer sig om et meget fleksiblet og blødt sleeve med pirrende strukur. Koster kun 79 kroner, så de fleste kan være med.

Du kan købe en fællesgave, hvilket alt andet lige er det mest passende denne særlige dag. Sinful mener, at du i så fald skal kaste penge efter Amaysin Love Vibrator Æg.

Ægget sættes i skeden, og så kan personen med fjernbetjeningen hygge sig med at styre æggets vibrationer - til stor fornøjelse for begge. Perfekt til en tur på restaurant eller i biffen.

Redaktionens tip til oplevelse: Swingerklub

Valentinsdag falder i år på en mandag. Og er det noget, mandag ikke er, så er det romantisk og fræk. Det har nogle af landets singerklubber erkendt, så derfor inviterer de til uartig Valentinsaften allerede om lørdagen.

Dark Secret i Glamsbjerg på Fyn skriver om deres arrangement: 'Klubben vil skabe rammerne for begær, lidenskab, erotik. Vi serverer bobler, frisk frugt og SELVFØLGELIG CHOKOLADE! Resten må I selv klare 😛.'

[node:aller-related-content:5]

Udenfor Kolding ligger landets eneste swingerklub med en Guldstjerne, der uddeles af en internationel swingerkomite. Tucan skriver følgende om deres særlige aften;:

'Vi klæder klubben lidt på til en ekstraordinær fræk og sensuel nat. Denne aften er kun for par og singlekvinder. For at øge stemningen, opfordrer vi til at være iført RØD dresscode 😉.'

Fordi intet siger 'jeg elsker dig' som en tur i swingerklub.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold